Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

Ole mix patch jest już na filefroncie; oto linki:

http://files.filefront.com/PES4_PC___Olemi...;/fileinfo.html

Ja własnie zasysam, jak zainstaluje podziele się wrażeniami, bardzo jestem ciekawy czy będzie lepszy od Wolfa :twisted: .

UPDATE:

Mam problem z zaciągnięciem pierwszej części - dochodzi do 35 % i stop :evil: i to na chyba każdym serwerze. Pozostałe bez problemu.

UPDATE2:

Wreszcie mam 3 części ale.......

...do rozpakowania jak sie okazało brakuje 4 częsci której jeszce nie ma na www :? ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha, dzięki . To znaczy że bede grał tylko w fife bo tylko dla gry pada nie będe kupował .

8O 8O 8O 8O

mak777 i coś narobił?? :lol: Chłopak będzie katował w fife i nie odkryje piękna PESa :D

lewy ja grałem na klawie PES3 , gram i w czwórke i jest dobrze :D Od jutra przerzucam się jednak na pada i uwierz mi, że warto dla tej gry go kupic. Poza tym na padzie można komfortowo pograć w wiele tytułów. Coraz więcej gier trudno obsłużyc w pełni na klawie bo brakuje palców :D np NBA 2005 , NHL 2005 itp

Pad to nie jest też jakiś nadzwyczajny wydatek - myśle że od ok 50 zł coś by sie dało kupić coś ciekawego. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

aha, dzięki . To znaczy że bede grał tylko w fife bo tylko dla gry pada nie będe kupował .

a to spory błąd

bo ja osobiście znam kilka osób (w tym i mnie), które kupiły pada specjalnie dla tej gry

a teraz okazuje się, że Silent Hill na padzie to zupełnie inna bajka, tak samo wszelkie Sufferingi itp gierki.

no i w Tekkena w koncu można porządnie pograć na emulatorku ePSXe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś coś może o OLE MIX patch part 4??? Czy wogóle będzie na www? :?

Ja sciagnalem z torrenta

Bardzo szybko szło (70-100 kb/s)

Zagra ktos przez ONLINE??!!

PS.NIe moge hostowac

Pozdrawiam

aTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Ostanio pierwszy raz w zyciu cos wygralem, akurat tak sie sklada ze jest to PES4 (PC DVD). Na plycie jest napis PROMO. Czy to jest pelna wersja gry ? Dodam ze dostalem 'gola' plytke bez kartonu i innych bajerow.

PS. Jak by ktos byl chetny to prawdowpodobnie wystawie ja jeszcze dzisiaj na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś już podawał tego linka :

http://www.pesmoves.com/

Znajduje się tam swego rodzaju tutorial dot. zwodów itp.

Wady są takie że jest to strona w języku angielskim i głównie zrobiona z myślą o użytkownikach PS2 i Xboxa. Ale chyba i tak dużo osób gra na padach wzorowanych na tych z PS więc nie powinno być problemów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam własnie zaczynam grać na padzie i mam taki problem:

gdy wchodze do menu z przyciskami w grze

z wył przyciskiem "analog":

krzyżak=krzyżak

lewa gałka=krzyżak

prawa gałka=kółko,trojkąt,kwadrat itd.

włączony analog:

lewa gałka=krzyżak

prawa gałka=lewa gałka :?

krzyżak= prawa gałka

(po lewej stronie ruch wykonywany na padzie, po prawej ruch interpretowany przez gre w menu)

Prościej mówiąc podczas gry z wł analogiem nie moge zrobic np Marsille Roulett z prawą gałką tak jak to jest napisane w opcjach ale tylko i wyłącznie z krzyżakiem gdyż gra zamieniła te elementy.

Co jest grane? Jak to pozamieniać? Mój pad to Manta Dual Shock 2.

ps

w sterownikach wszystko jest ok - tzn prawa gałka to prawa a lewa to lewa. Dlaczego tak nie jest w grze?? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam własnie zaczynam grać na padzie i mam taki problem:

gdy wchodze do menu z przyciskami w grze  

z wył przyciskiem "analog":

krzyżak=krzyżak  

lewa gałka=krzyżak  

prawa gałka=kółko,trojkąt,kwadrat itd.

włączony analog:

lewa gałka=krzyżak

prawa gałka=lewa gałka :?

krzyżak= prawa gałka  

(po lewej stronie ruch wykonywany na padzie, po prawej ruch interpretowany przez gre w menu)

Prościej mówiąc podczas gry z wł analogiem nie moge zrobic np Marsille Roulett z prawą gałką tak jak to jest napisane w opcjach ale tylko i wyłącznie z krzyżakiem gdyż gra zamieniła te elementy.

Co jest grane? Jak to pozamieniać? Mój pad to Manta Dual Shock 2.

ps

w sterownikach wszystko jest ok - tzn prawa gałka to prawa a lewa to lewa. Dlaczego tak nie jest w grze??  

:?

A w grze w Settings przed grą wszystko dobrze ustawiłeś? Zanim włączyłeś w windowsie grę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś z was może Option File do Wolf Furry 3.0, w którym nic nie byłoby kupione/odkryte? Do 2.0 wyszły 3 wersje Option File, a do 3.0 tylko jedna? Ech, chciałem poodkrywać wszystko samemu :) , a tu bach, wszystko odkryte...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś z was może Option File do Wolf Furry 3.0, w którym nic nie byłoby kupione/odkryte? Do 2.0 wyszły 3 wersje Option File, a do 3.0 tylko jedna? Ech, chciałem poodkrywać wszystko samemu :) , a tu bach, wszystko odkryte...

[OT]

Mizc, trenujesz coś? Bo widzę w avatarze linijkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mizc, trenujesz coś? Bo widzę w avatarze linijkę :)

Trenowałem KK, ale miałem kontuzję kolana na judo i teraz mam przerwę :( Ale wrócę, może od września. 8)

No to jak, co z tym option file do Wolf Furry Patch 3.0? Jest tylko ten jeden w sieci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym sterujecie zawodnikiem? Krzyżakiem czy analogiem? :D  Bo mi ani jednym ani drugim nie wychodzi. Chyba z rok minie zanim sie przyzwyczaje do pada :D

No tylko i wyłącznie analogiem :) Co by był za sens kupowania pada bez analoga :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym sterujecie zawodnikiem? Krzyżakiem czy analogiem? :D  Bo mi ani jednym ani drugim nie wychodzi. Chyba z rok minie zanim sie przyzwyczaje do pada :D

No tylko i wyłącznie analogiem :) Co by był za sens kupowania pada bez analoga :P

Chyba masz racje. Czyli od teraz gram tylko na analogu :D zobaczymy co z tego wyjdzie.

A poza tym to nie sądziłem że tak ciężko mi się będzie przestawić z klawy :? Narazie gram mecze na * lub ** :lol: i i tak jest ciężko. No ale dla tej gry warto się pomęczyć. :D

Aha dzisiaj pożyczyłem od kumpla CDA i co widze? --> PES 4 8/10 8O a co najlepsze fifa dostała w jednym z poprzednich numerów 8+ albo 9 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w cda recenzują czasem takie lolki, że masakra - minusem jest to, że "bez pada nie pograsz" - daleko nie muszę szukać, aby obalić ten mit - przykładem jest mój brat, który gra na klawie i wychodzi mu to bardzo dobrze, co nie blue :lol: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi