Crosis Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 W celu wyciągnięcia tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 PES wymiata :D:D:D:D Fifa to g*** :/:/ :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 PES wymiata :D:D:D:D Fifa to g*** :/:/ :):):) 1204926[/snapback] PES ro g*** Fifa wymiata :) Teraz Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Czesc Mam pytanko do uzytkowinkow DSL 1MB Mam to lacze podzielone na 5 kompow. Zew. IP jest przekierowane na moj komputer (opcja w routerze) Otoz gdy ja hostuje ludzie maja prawie zawsze lagi (raz wieksze raz mniejsze)(w sieci nikt nic nie sciagal;-)) Upload wynosi 256 kbps (32kB/s) Raz gralem z gostkiem ktory mial neo 128 .On byl hostem . Ja nie mialem lagow!!! Czy jest mozliwe ze przez to ze zew. IP jest przekierowane, upload, podczas zakladania serwera z gra , zmiejsza sie!!?? Testowolem upload programami i zawsze uzyskiwalem 30-32 kB/s !! Ja jest u WAS??? PS> FIFA-> shit, gniot itp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam. Ogłaszam zapisy do II ligi Pes4 by Joychan!!! Wszelkie informacje na temat sposobu zapisow, jak i regulamin ligi zawarty jest na stronie: http://members.lycos.co.uk/ligapes4byjoychan/. Zapraszam i gwarantuje dobra zabawe i profesjonalna obsluge !!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Co do ligi. Moze byc niezle... (wlasnie sie zapisalem) PS:Kto ma ochote zagrac prosze zglaszac sie na gg:4114143 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ati - czy z tymi samymi ludzmi testowales? Znaczy czy laczyles sie do tych samych, ktorzy do Ciebie? Upload ma w takich grach drugozedne znaczenie, wazniejsze jest opoznienie. Ale na Neo czy tam DSL powinno byc znakomicie z tym. Proponuje zrobic eksperyment i na "moment" wypiac z routera wtyczki wspolsieciowcow i wtedy postawic serwa. Jezeli sie zmieni sytuacja to znaczy, ze oni cos "smieca". A ja mam inne pytanie: Czy na Win Server 2k3 da rade pograc w ta gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Czy na Win Server 2k3 da rade pograc w ta gre? 1211028[/snapback] Nie wiem czy da się na 2k3 server, ale wiem że na WIN XP z SP2 nie działa :( Komuś udało się to obejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam. U mnie na SP2 działa. System prawie goły (tylko seryjny firewall). Mam kilka pytań do starych wyjadaczy, jeśli ktoś łaskawy niech odpisze mi także w punktach. Sam dopiero zaczynam przygodę z pilką na PC bo Fifa nigdy mi nie podchodziła. 1. co w praktyce oznacza fakt gdy na radarze moi pozostali gracze (bez piłki, przeważnie pomocnicy, napastnicy) zaczynają migać? 2. kiedy jestem "sam na sam" prawie zawsze dochodzą mnie obroncy (gram na 3 ***). Co robić gdy mam jeszcze sporo miejsca przed bramkarzem? wypuścić piłkę (czym?) czy się kiwać (ale z kim :). 3. Jak skutecznie strzelać z wolnych? 4. Których zwodów używać ? które sa skuteczne i jak je wykonywac prawą gałką? 5. Jak strzelać i podawać główką? Proszę mnie nie odsyłać do treningu :) Gram na logitechu dual pad. Prosze o podanie konfiguracji przecisków dla tego pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam. U mnie na SP2 działa. System prawie goły (tylko seryjny firewall). Mam kilka pytań do starych wyjadaczy, jeśli ktoś łaskawy niech odpisze mi także w punktach. Sam dopiero zaczynam przygodę z pilką na PC bo Fifa nigdy mi nie podchodziła. 1. co w praktyce oznacza fakt gdy na radarze moi pozostali gracze (bez piłki, przeważnie pomocnicy, napastnicy) zaczynają migać? 2. jeśli jestem "sam na sam" prawie zawsze dochodzą mnie obroncy (gram na 3 ***). Co robić gdy mam jeszcze sporo miejsca przed bramkarzem? wypuścić piłkę (czym?) czy się kiwać (ale z kim :). 3. Jak skutecznie strzelać z wolnych? 4. Których zwodów używać ? które sa skuteczne i jak je wykonywac prawą gałką? 5. Jak strzelać i podawać główką? Proszę mnie nie odsyłać do treningu :) Gram na logitechu dual pad. Prosze o podanie konfiguracji przecisków dla tego pada. 1211155[/snapback] 1.niewidziałem żeby ktokolwiek migal na radarze a gram codziennie 2. niezabardzo czaje o co ci chodzi jak masz troche miejsca to przełoż sobie piłkę na prawą nogę (ewentulnie lewą)i uderzaj jak bramkarz blisko to lobik bardzo skuteczny pilke wypusczasz na 3 sposoby samo r1 i kierunek r2 i kierunek r1,r2 i kierunek oczywiscie każde ma inny efekt 3. nawazniejsze jest wyczucie siły strzalu - trening do siebie -bardziej górą ,do przodu - bardziej płasko w prawo -podkrecenie w prwao w lewo analogicznie i kombinacje wszystko w momencie naciśnięcia strzalu trening -w końcu zacznie wchodzić podobnie jak w rożnych jak juz wyczujesz to tylko wypatrujesz zawodnika na pozycji i nie ma problemu z dokladną wrzutką 4.ja uzywam wszystkich oprócz pobicia piłki do góry bo za łatwo stracić prawym analogiem nie polecam opócz 360 za trudno wykonać wszyskie zwody potrzebnę są do dobrego grania klawiszologji przeciez nie napiszę raz się podjołem i wyszło 3 strony a4 hehe i to z psa 3ki l1 trymasz -krocej prowadzisz pilkę ,gasisz ją r2 prowadzisz (przyjmuesz ) dłużej (pilka dalej odskakuje 5.główką -jak piłka jest na wysokości głowy naciskasz strzał lub podanie hehe mozesz jeszcze podejść pod pilkę trzymając r2 i kierunek jeszcze rada wychodż do podań trzymając r2 i kierunek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ostatnia rada to najlepsza rada :-] nie wyobrażam sobie wychodzić do piłek na "defaulcie", ehh jak pięknie z r2 można zamotać obrońców to jest nie do pomyślenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ......1. co w praktyce oznacza fakt gdy na radarze moi pozostali gracze (bez piłki, przeważnie pomocnicy, napastnicy) zaczynają migać?..... :blink: jest cos takiego i wydaje mi sie ze migaja gdy bramkarz wykopuje pilke i ma to oznaczac do ktorego mniej wiecej mozesz podac ale nie jestem pewien ...4. Których zwodów używać ? które sa skuteczne i jak je wykonywac prawą gałką?... prawa galka jest tylko jeden chyba zwod ruletka Zidana a uzywaj zwodow z r2 bez nich ani rusz (ale mi sie wydaje ze w pes3 potezniejsza jeszcze bronia byly niz w pes4) a nie sorki jeszcze prawa galka sluzy jesli chodzi o zwody to do podrzucenia pilki a robi sie go chyba tak ze biegniesz i szybko dol gora prawa galka( czy gora dol?? <_< nie pamietam) to jest pomocne gdy masz miejsce lepsza strzaly wychodza no i zalecam czesto stawac z pilka trzymajac r2 i puszczajac kierunki po czym mozesz kombinowac np. szybko jakis kierunek nacisnac albo wyposcic pilke przed siebie( r1+r2) czy duzo innych jest mozliwosci wogole na temat zwodow mozna pisac i pisac... ...5. Jak strzelać i podawać główką?... kwadratem lub x?? :wink: inna technika to wrzutki bo mozna na duzo sposobow to robic a i jeszcze przy walce np. o glowke mozna odepchnac przeciwnika jak dobrze pamietam wbiegnac na niego trzymajac r2 ale nie jestem pewien ...Gram na logitechu dual pad. Prosze o podanie konfiguracji przecisków dla tego pada... yyyy jezeli sie nie myla to jest ten pad identyczny jak orginal od soniaka?? jezeli tak to w czym problem?? przy konfiguracji jest pokazany pad i ustawiaj go identycznie jak na rysunku a ja wracam dalej katowac peska hihi see ya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seedorf Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seedorf Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Może ktoś jest w stanie mi pomóc?Chodz o to,że nie mogę zmienić rozdziałki w PESie,ani z poziomu gry,anie w Settings.Tzn da się ustawić wybraną rozdzielczość,ale w grze wciąż jest ta sama.Wcześniej wsio było normalnie,ale musiałem coś namieszać i mam ten problem.Może ktoś miał coś takiego?Nie chce mi się instalować na nowo Windy,może wystarczy usunąć jakiś wpis z rejestru?Jestem zielony w tym temacie,więc nawet nie wiem,gdzie tego szukać.Ponowna instalka PESa nie przyniosła rezultatów.Z góry dzięki.i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jedrzej1 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Z checia zagram przez neta w pesa4 Bedzie to moja pierwsze gra w ktora gram u siebie w domu przez neta :-) Mam nadzieje ze uda sie polaczyc? Mogo pojawic sie jakies problemy, np jak jestem za NAtem? moje gg: 2394056, tam uzgodnimy szczegoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jedrzej1 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Sam też mam 128... i nie ma chętnych na gre... więc nie próbowałem... a chciałbym ;] I pytanko... postanowiłem ściągać Wolfa3.0... i tylko file front... ściągnąłem 1,3,4 , ale za nic nie moge 2 i 5... o co chodzi... próbowałem wsystkie serwery i za każdym razem... 403 = Access Forbidden... co ciekawe part2 doszedł do 90MB i to samo... 1194065[/snapback] Sam miale podobne problemy, mi nie chciala zaskoczyc 4 i 5, ale wkoncu poszlo. Czyli sciagaj tak dlugo az sie uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 dziękuje wszystkim za cenne uwagi. logitecha oczywiście ustawiłem zgodnie z rysunkiem w settings.exe (seryjnie byl jakoś inaczej ustawiony nie wiadomo czemu). poćwicze i dam znać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 WIN XP zintegrowany z SP2+masa gowien zapychajacych sytem i chodzi PES jak zloto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 petrumi jescze jedno przy wolnych dosć ważne r1 bardziej płasko IO r2 bardziej górą taki rogal ,trudno wyjasnić /O chodzi o przyllożenie momentu siły do piłki :) czyli np z 18metrów do siebie z r2 (henry) strzelamy spokojnie nad murem (delikatny techniczny strzał) sporo ludzi o to pyta ,moze komus się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gutek_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 cześć jestem nowy wiec witam wszystkich :) mam taki problem z patchami The Wolf 2005 Evolution Patch oraz Champions League 2004/2005 PES4 Patch... otóż ściągnąłem pliki z filefront i zarówno przy jednym jak i drugim patchu występują problemy z wypakowywaniem:( wrzucam wszystkie 7 części w przypadku Wolfa do jednego folderu, part1 jest plikiem exe. no wiec naciskam, wybieram miejsce docelowe do wypakowania i install...no i mniej wiecej na 1/4 długości zaprzestaje i wysakuje komunikat: "Some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation." W przypadku Champions League Patch są 3 części, wrzucam do jednego folderu naciskam na part1 prawym i wypakuj pliki...zaczyna wypakowywać i na 3% sie zatrzymuje i komunikat: E:\Champions League_Patch.part1.rar: Bład CRC w Champions_League_Patch\0_text.afs. Plik jest uszkodzony. E:\Champions League_Patch.part1.rar Nieoczekiwany koniec archiwum. i tak z każdą częścią:( mam nadzieje ze nie dostane z*ebów na dzień dobry, bo przeglądałem posty i takiego problemu nikt nie miał. Pozdrawiam, mam nadzieje ze mi ktoś pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ściągnij jeszcze raz i zobacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gutek_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) The Wolf 2005 Evolution Patch ściągłem juz drugi raz i nadal to samo...ponad 1,2GB ściągnięte i lipa:((( może w zły sposób próbuje to wypakować? (WinRarem) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez _Gutek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ati - czy z tymi samymi ludzmi testowales? Znaczy czy laczyles sie do tych samych, ktorzy do Ciebie? Upload ma w takich grach drugozedne znaczenie, wazniejsze jest opoznienie. Ale na Neo czy tam DSL powinno byc znakomicie z tym. Proponuje zrobic eksperyment i na "moment" wypiac z routera wtyczki wspolsieciowcow i wtedy postawic serwa. Jezeli sie zmieni sytuacja to znaczy, ze oni cos "smieca". 1211028[/snapback] Dzieki pomogło :-P Koniec z Emulem w mojej sieci;-) Pozdrawiam aTi Ps.Kto chetny na mecz?? 4139197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalwienia Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Niech ktoś da linka do option file 3.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) kucyk skasuj moj nr gg z 1 posta bo nie gram po necie - zablokowane porty A dostaje mile wiadomosci GG np ... 5312558 :: 18:44:42 / S 18:44:25 mozesz grać w Pes 4 5312558 :: 18:44:45 / S 18:44:27 TraFicK=] :: 18:45:09 nie 5312558 :: 18:45:46 / S 18:45:13 to po co podajesz na forum swój nr GG 5312558 :: 18:45:46 / S 18:45:23 ty kur... szczurze zajeb... TraFicK=] :: 18:45:57 <cenzura> : ] TraFicK=] :: 18:46:02 troche kultury malolacie 5312558 :: 18:46:26 / S 18:46:09 tak na forum o grze fiu... TraFicK=] :: 18:46:35 zobacz kto podal moj nr gg dziecko TraFicK=] :: 18:46:38 w 1 poscie zapewne 5312558 :: 18:47:08 / S 18:46:51 dzieckiem to kur.. sam jestes frajerze 5312558 :: 18:47:32 / S 18:47:15 narazie spier... Nc dla tego gowniarza : o Kucyk wyedytuj tego posta z moim nr gg plz : ] Edytowane 22 Stycznia 2005 przez TraFicK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja gram obecnie na wolfie 2005 i gra deklasuje UEFA CL 2004-2005 demo i wszystkie fify.Niesamowita plynnosc gry i grywalnosc.Do tego aktualne sklady i jazda:) FIFA i CL sa sztywne i komletnie niegrywalne mimo niezlej grafiki.Przereklamowane dno EA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokacz26 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ja takze zagram chetnie online moj gg 3229866 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheChT Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witamcwszystkich fanow tak cudownej gry jaka jest PES 4. mam takie male zapytanie niewiecie gdzie mozna sciagnac patcha z prawdzimi nazwiskami bo te umieszczone w grze sa troche denerwujace. Dokladnie pes wymiata fife na wszystkich frontach, na swojej sieci caly czas tocze boje z osobami ktore twierdza ze fifa jest lepsza co oni w niej widza? Jesli ktos mialby ochote na meczyk to niech smialo uderza na moje gg - 6173429 jestem otwarty na potyczki w pesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witamcwszystkich fanow tak cudownej gry jaka jest PES 4. mam takie male zapytanie niewiecie gdzie mozna sciagnac patcha z prawdzimi nazwiskami bo te umieszczone w grze sa troche denerwujace. Dokladnie pes wymiata fife na wszystkich frontach, na swojej sieci caly czas tocze boje z osobami ktore twierdza ze fifa jest lepsza co oni w niej widza? Jesli ktos mialby ochote na meczyk to niech smialo uderza na moje gg - 6173429 jestem otwarty na potyczki w pesa 1242745[/snapback] Ssij najnowszego Wolfa "Wolf 2005 Evolution", link: Tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheChT Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzieki juz zaczolem zasysac z tego co tam wyczytalem to nietylko nazwiska dostane :mrgreen: jeszcze z kims sie na meszyk muszem umowic i git bedzie. Dzieki za link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...