Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

heh, nie zmieniałeś nazwy bo cFaniaku masz patcha do WE8  :D

właśnie go zaciągam, dzięki za linka  B)

1272519[/snapback]

to wszystko wyjasnia :D swoja droga to chyba najlepszy patch wolf-a, intro, sklady, staty wszystko full wypas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mastercomputer

geez, tu jak zwykle

juz wszystcy wiedza ze Fifa 2005 bedzie gorsza od PES4  :lol:  :lol:  :roll:

sam gra tylko i wylacznie w PES3 i na 4ke czekam z niecierpliwoscia

ale nie przesadzajmy juz z tymi wyrokami

Fifa ma dluuga historie i w koncu na rynku PC pojawila sie dla niej

konkurencja, ktorej tak na parwde nigdy nie bylo

Panowie z EA zdali chyba sobie sprawe, ze ludzie wola bardziej

realistyczne podejscie do pilki (o czym sami pisza przy okazji Fify2005)

wiec poczekajmy az obie gierki wpadna nam w rece

i dopiero wtedy bedziemy jechac po Fifie jakie to g***  :lol:  :lol:

gdzies czytalem, ze wlasnie to ma sie bardzi zmienic

teraz kazdy pilkarz ma miec indywidualne mozliwosci

co bedzie odzwierciedlone na boisku prze mozliwosc wykonania

konkretnych zwodow przez konkretnych zawodnikow

941509[/snapback]

Fifa nie bedzie goorsza od pes-a ale na pewno bedzie i juz jest odwrotnie. pes-ladna grafa, jest super, ale trudno zjechac przeciwnikow a przeciwnik naszych obroncow. fifa ma niezle wolne, grafa ladna, a i jak nie masz napedu DVD (a nie wszyscy maja) nie pograsz w pes-a, a poza tym seria fif przewyzsza pesa o 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fifa nie bedzie goorsza od pes-a ale na pewno bedzie i juz jest odwrotnie. pes-ladna grafa, jest super, ale trudno zjechac przeciwnikow a przeciwnik naszych obroncow. fifa ma niezle wolne, grafa ladna, a i jak nie masz napedu DVD (a nie wszyscy maja) nie pograsz w pes-a, a poza tym seria fif przewyzsza pesa o 100%

1275720[/snapback]

ROTFL! Może jakieś argumenty? 8O 8O 8O

A może to tylko nędzna prowokacja? :evil: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość michalwienia

niech fifa zdycha to badziewie przy pes gralem w nia od 98 az do dnia kiedy ukazal sie pes 4 zaryzykowalem i sie oplacalo pes wymiata fifa szmata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest jakiś sposób na bardziej szczegółowe regulowanie detali niż tylko : high - medium - low w menu, bo mam dość już tej migającej murawy :evil: Nie wiem może jakiś programik typu 3D analyzer czy coś takiego. Czy w WE też jest ten problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grodzioo

Może mi ktos powiedziec jak sie udeza z przewrotki w PES4. Bo ostatnio gralem z kumplem (no on zabardzo w to grac nie potrafi) a strzelil mi gola z przewrotki i niewie jak to zrobil :/ Hellp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mi ktos powiedziec jak sie udeza z przewrotki w PES4. Bo ostatnio gralem z kumplem (no on zabardzo w to grac nie potrafi) a strzelil mi gola z przewrotki i niewie jak to zrobil :/ Hellp

1278638[/snapback]

:lol:

Cały PES :D

A tak na poważnie to mi się wydaje że poprostu piłka musi byc na odpowiedniej wysokości w momencie którym naciskasz strzał. Do tego zawodnik musi byc raczej "z górnej półki". Mi takie triki najczęściej wychodzą Henry'm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kolega wyzej.. na to nie ma regulki.. po prostu, zebu strzelic z przewroty celnego strzala, trzeba grac zawodnikiem z wyzszej olki. nacsnac KWADRAT w momencie jak pilka bedzie na wysokosci szyji strzlajacego.. dwa razy trzeba nacisnac.. i trzymac w przeciwna strone.. tak to wykminilem, ale nie wiem.. moje spostrzezenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wie ktos jak zlikwidowac taki jakby niewidzialny pasek,ktory przeciaga sie po ekranie.Probowalem w ustawieniach karty ale nic nie pomoglo :mur:

Ps.Moim zdaniem WE8 jest troche lepszy od PES4 chocby dlatego ze bramkarze nie puszczaja juz co chwile takich brameczek z polowy,ale od czasu do czasu,jak przysna,im sie to zdazy(czasami stercza jak slupy soli,ale nie tak czesto jak w PES4 :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wie ktos jak zlikwidowac taki jakby niewidzialny pasek,ktory przeciaga sie po ekranie.Probowalem w ustawieniach karty ale nic nie pomoglo 

Kurde a u mnie to znika po włączeniu synchronizacji .

Przylacze sie do pytania czy savy z PES 4 beda dzialaly w WE8??

save z master lig i innych nie działąją

a z zeby dzialaly powtorki i ustawienia zawodnikow to trzeba zmnienic nazwe plikiu z np. "KONAMI-WIN32PES4330" na "KONAMI-WIN32WE8U330"

I mam pytank .. Jest moze jakis programik na ktorym mozna by oglądac powtorki ?? i czy nie da sie jakos wydluzyc powtorki ? bo czasem takie fajne są akcje a widac tylko kawałek :rolleyes: ??

Edytowane przez .zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie mogem pisac mnie przyblokowali troche.

Jak tak sobie gram w pesa4 na moim piecu a potem zagram z kumplem na ps2 w pes3 to moge wam powiedziec ze jest pare roznic w miare pozytywnych, ale niewiem czemu gra na piecu jest jaks taka monotomna i wolniejsza i zrabali mi kamere wide :[ do luftu jest

Wogole co wy piszzecie ze musicie z kompem pocwiczyc komp jest cienki jak barszcz gram na master teamie poczatkowom drozyna i co? no problem z wygraniem a przy grze reprezantacjami to juz wogole z przeciwnikiem sie calkiem inaczej gra:]

musze sie wreszcie z kims sprubowac polaczyc bo jak bede mial tak dalej smemu grac to sobie odpuszcze bo to niejest gra dla 1 osoby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi