Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

1. Rozpakowujesz i pliki *.afs wrzucasz do katalogu DAT w folderze z PES'em a także podmieniasz plik z Savem - w folderze FOLDER1 (to ten KONAMI-WINcośtam)

2. Tak samo jak z SAVEM

4. Na Neo możesz tylko być CLIENTEM (tak mi się wydaje - jakby coś to poprawcie mnie:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ciezko musi sie grac lige... malo ludzi ma stale IP

btw:

podczas rozpakowywania: TheWolfFurryEvolutionPatch3_0_PES4_PC[1].part1

wyskakuje blad:

CRD failed in The Wolf Furry Evolution Patch 2.0 - PES3 PC\0_text.afs. The file is corrupt ?

tez tak mieliscie ? jest na to jakis sposob ?

a przy probie zainstalowania pes4patch1_10 pyta sie o haslo ? -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy gadacie. z neo narmalnie sie stawia hosta jak zawsze i nie trzeba miec stalego ip! tylko ty mozesz byc tylko klientem w ligach bo masz za slabe lacze. w niektorych ligach trzeba miec lacze conajmiej 512 wiec sobie nie pograsz w niektorych. ale w wiekszosci nie ma takich zakazow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie masz z kim ;p ja z pad'em do Ciebie skoczę jak egzaminy pozdaję ;]]

1419814[/snapback]

Zapraszam :) Wolne miejsce w przejścióweczce czeka na gościnnego pada (jeśli masz od PS2 :P) :) Widzę że kolega też z Wrocka? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co wujka_czesia nie rozpoznajesz ? :P lol ;]

1419836[/snapback]

A co ja jasnowidz :D Zapomniałem, przeca mówiłeś mi że to Ty :D

mak777 czemu sie przezuciłes z PESa na WE ?:>

ot: temat na oślej zamknięty :( a było tak ciekawie, daj znać jak sie sprawa potoczy

1419923[/snapback]

1. Przerzuciłem się na WE bo IMO jest bardziej dopracowany :)

2. Mam nadzieję że uda się go odblokować jutro, bo głupie tematy pokroju jak się golić itd. są i nikt ich nie blokuje, a poważny temat został zamknięty... Napewno nie odpuszczę tej sprawy i zostanie rozwiązana w taki czy inny sposób :) Ale nie róbmy tu OT ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko w WE narazie w necie gra bardzo mala osob i to jest duzy minus. Glupia sprawa z tym twoim prockiem  :angry:  :angry:

1419943[/snapback]

ta bardzo dziwna... za bardzo sie napaliles mak-u, koles mial procka 1 dzien i rzeczywiscie o tej sprawie mogl nie wiedziec ale czytajac log z gg racje masz ty...

btw: Prosze niech ktos napisze do mnie na gg: 4028359 i sie umowi na partyjke PES-a bo chce zobaczyc czy i jak mi to chodzi na necie... przecierz piatek jest, ktos pewnie chce zagrac :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz z kims zagrac o kazdej porze to sciagnij sobie pes4 launchera i tam masz pokoj polski i sobie zawsze pograsz. tak jest latwiej szybciej i przyjemniej :wink:  :wink:

1420217[/snapback]

co zrobic zebym w PSIE mial IP po kliknieciu na HOST ?

daje kwadrat w grze i wyswietla ostatnie wpisane przezemnie IP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam chłopaki! Dajcie jakiś plik góra 10mb który da nowe piłki,stroje,poprawne nazwy drużyn i itp. Bardzo bym prosił!! DZIĘKUJE!!!!! Dopiero od 5 dni mam internet i jeszcze nie bardzo się orientuje!! Mój email galacticos2@o2.pl lub jak ktoś chce pogadać to numer gadu-gadu 6464982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde za cholere nie moge nikogo pożądnego kupić w ML....

tyle razy już próbowałem kupić ale jak do tej pory udało mi sie jedynie Kosowskiego zwerbować :P

ile trzeba zabulić za transfer takiego np. Ronaldo i jaka trza mu dać pensje aby nie odrzucono mojej prośby...

hajsu mam bodajże 80 000...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

galacticos2 przejrzyj temat. Ale w 10 MB to sie nie zmieścisz na pewno.

GuC!o^ a który grasz sezon i jak wysoko jesteś w rankingu UEFA? jeśli nisko to sie nie dziw że gwiazdy nie chcą grać w przeciętnym teamie :wink: Jeśli wysoko to syp kasą niczym Roman A. :D. A tak na poważnie to musisz spojrzeć ile kolesiowi pozostało lat kontraktu bo jeśli dużo to raczej nie będzie chiał przechodzić. Zawsze przebijaj cene proponowaną i dawaj w miare wysokie zarobki. u mnie Ronaldo u schyłku kariery kosztuje ponad 20 000 :o Ale jest za stary żebym go kupował - jeśli u ciebie ma jeszcze ok 30 lat albo mniej to nie żałuj kasy i kupuj go bo jest b. dobry i gra extra do konca kariery praktycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy jak bym chciał zagrać z kimś w pesa przez Online to tam jak wybiore Client to wpisuje swój IP czy tego z którym chce zagrać? Bo z Chęcią zagrałbym przez Online!!! Dzięki EXO3!! Ściągnąłem Wolfa który zmienił mi nazwy klubów i piłkarzy!!! Dajcie znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi