raven_88 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 1. Rozpakowujesz i pliki *.afs wrzucasz do katalogu DAT w folderze z PES'em a także podmieniasz plik z Savem - w folderze FOLDER1 (to ten KONAMI-WINcośtam) 2. Tak samo jak z SAVEM 4. Na Neo możesz tylko być CLIENTEM (tak mi się wydaje - jakby coś to poprawcie mnie:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Aby być hostem-założyć grę musisz mieć zewnętrzne IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 to ciezko musi sie grac lige... malo ludzi ma stale IP btw: podczas rozpakowywania: TheWolfFurryEvolutionPatch3_0_PES4_PC[1].part1 wyskakuje blad: CRD failed in The Wolf Furry Evolution Patch 2.0 - PES3 PC\0_text.afs. The file is corrupt ? tez tak mieliscie ? jest na to jakis sposob ? a przy probie zainstalowania pes4patch1_10 pyta sie o haslo ? -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 co wy gadacie. z neo narmalnie sie stawia hosta jak zawsze i nie trzeba miec stalego ip! tylko ty mozesz byc tylko klientem w ligach bo masz za slabe lacze. w niektorych ligach trzeba miec lacze conajmiej 512 wiec sobie nie pograsz w niektorych. ale w wiekszosci nie ma takich zakazow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 zagram z kims spara gg: 4028359 ... tylko nie wkurzac sie bo jeszcze na necie nie gralem... (ja nie hostuje) i moge cos pokrecic i troche to MOZE potrwac :> dalej nie wiem jak tego wolfa zaladowac ._. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ludki załatwcie sobie WE8i bo nie mam z kim grać (ale to i tak dopiero po weekendzie bo nie mam czasu za bardzo, mam problemy - sprawa z podpisu). Ale po weekendzie bym się chętnie odstresował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 jak nie masz z kim ;p ja z pad'em do Ciebie skoczę jak egzaminy pozdaję ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 jak nie masz z kim ;p ja z pad'em do Ciebie skoczę jak egzaminy pozdaję ;]] 1419814[/snapback] Zapraszam :) Wolne miejsce w przejścióweczce czeka na gościnnego pada (jeśli masz od PS2 :P) :) Widzę że kolega też z Wrocka? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 no co wujka_czesia nie rozpoznajesz ? :P lol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 mak777 czemu sie przezuciłes z PESa na WE ?:> ot: temat na oślej zamknięty :( a było tak ciekawie, daj znać jak sie sprawa potoczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 no co wujka_czesia nie rozpoznajesz ? :P lol ;] 1419836[/snapback] A co ja jasnowidz :D Zapomniałem, przeca mówiłeś mi że to Ty :D mak777 czemu sie przezuciłes z PESa na WE ?:> ot: temat na oślej zamknięty :( a było tak ciekawie, daj znać jak sie sprawa potoczy 1419923[/snapback] 1. Przerzuciłem się na WE bo IMO jest bardziej dopracowany :) 2. Mam nadzieję że uda się go odblokować jutro, bo głupie tematy pokroju jak się golić itd. są i nikt ich nie blokuje, a poważny temat został zamknięty... Napewno nie odpuszczę tej sprawy i zostanie rozwiązana w taki czy inny sposób :) Ale nie róbmy tu OT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Tylko w WE narazie w necie gra bardzo mala osob i to jest duzy minus. Glupia sprawa z tym twoim prockiem :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Tylko w WE narazie w necie gra bardzo mala osob i to jest duzy minus. Glupia sprawa z tym twoim prockiem :angry: :angry: 1419943[/snapback] ta bardzo dziwna... za bardzo sie napaliles mak-u, koles mial procka 1 dzien i rzeczywiscie o tej sprawie mogl nie wiedziec ale czytajac log z gg racje masz ty... btw: Prosze niech ktos napisze do mnie na gg: 4028359 i sie umowi na partyjke PES-a bo chce zobaczyc czy i jak mi to chodzi na necie... przecierz piatek jest, ktos pewnie chce zagrac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 jak chcesz z kims zagrac o kazdej porze to sciagnij sobie pes4 launchera i tam masz pokoj polski i sobie zawsze pograsz. tak jest latwiej szybciej i przyjemniej :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 jak chcesz z kims zagrac o kazdej porze to sciagnij sobie pes4 launchera i tam masz pokoj polski i sobie zawsze pograsz. tak jest latwiej szybciej i przyjemniej :wink: :wink: 1420217[/snapback] co zrobic zebym w PSIE mial IP po kliknieciu na HOST ? daje kwadrat w grze i wyswietla ostatnie wpisane przezemnie IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 musisz znac IP tego co hostuje i ty sam ustawiasz jak sie przez zaden program nie alczysz. a jak laczysz sie przez pes launchera to on sam ustawia zawsze to IP do ktorego sie laczysz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 no ale kazdy w tym programie klika na HOST>join i sie uruchamia PES4 i sie gra... a ja sie musze wypytywac o IP bo robie wszystko jak ma byc ale widzi mi wpisane recznie IP z poprzedniej gry >_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam chłopaki! Dajcie jakiś plik góra 10mb który da nowe piłki,stroje,poprawne nazwy drużyn i itp. Bardzo bym prosił!! DZIĘKUJE!!!!! Dopiero od 5 dni mam internet i jeszcze nie bardzo się orientuje!! Mój email galacticos2@o2.pl lub jak ktoś chce pogadać to numer gadu-gadu 6464982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 kurde za cholere nie moge nikogo pożądnego kupić w ML.... tyle razy już próbowałem kupić ale jak do tej pory udało mi sie jedynie Kosowskiego zwerbować :P ile trzeba zabulić za transfer takiego np. Ronaldo i jaka trza mu dać pensje aby nie odrzucono mojej prośby... hajsu mam bodajże 80 000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 galacticos2 przejrzyj temat. Ale w 10 MB to sie nie zmieścisz na pewno. GuC!o^ a który grasz sezon i jak wysoko jesteś w rankingu UEFA? jeśli nisko to sie nie dziw że gwiazdy nie chcą grać w przeciętnym teamie :wink: Jeśli wysoko to syp kasą niczym Roman A. :D. A tak na poważnie to musisz spojrzeć ile kolesiowi pozostało lat kontraktu bo jeśli dużo to raczej nie będzie chiał przechodzić. Zawsze przebijaj cene proponowaną i dawaj w miare wysokie zarobki. u mnie Ronaldo u schyłku kariery kosztuje ponad 20 000 :o Ale jest za stary żebym go kupował - jeśli u ciebie ma jeszcze ok 30 lat albo mniej to nie żałuj kasy i kupuj go bo jest b. dobry i gra extra do konca kariery praktycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 no dobra popróbuje ;] ech w PES 1 było o wiele prościej ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Szarpie tu ktos przez necika? Z checia bym sie zmierzyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 no jak nie jak tak :wink: :wink: a jeszcze chcialem sie zapytac jak sie tak po hamsku przepychac w walce o pilke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A czy jak bym chciał zagrać z kimś w pesa przez Online to tam jak wybiore Client to wpisuje swój IP czy tego z którym chce zagrać? Bo z Chęcią zagrałbym przez Online!!! Dzięki EXO3!! Ściągnąłem Wolfa który zmienił mi nazwy klubów i piłkarzy!!! Dajcie znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 tego z którym chcesz zagrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Dzięki GuC!o^!!! A może ty byś chciał ze mną zagrać!! Podaj swój IP albo ja podam swój i zagramy coś!!! Może ktoś inny by chciał ze mną zagrać? Zapraszam!! Mój numer gg 6464982!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 scaignij sobie pes4 launchera i bedziesz gral kiedy chcesz i z kim chcesz. masz tam nawet pokoj polski. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Dasz mi jakis namiar na tego Pes4 Launcher?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) jasne :wink: http://pes4launcher.co.uk/download.html zeby grac po necie musisz meic oficjalknego patcha 1.1 od konami. Edytowane 3 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Czyli ten Pes4 Launcher nie wystarczy? To jak dasz rade to powiedz mi skąd mogę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego patcha?? Ale i tak dziękuje MYSZEK!!!!!!!!!!! widze że bardzo dobrze się znasz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...