GuC!o^ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 zasysaj patcha... http://de.gs.konami-europe.com/news.do?idNews=75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 no troszke zasmiecamy temat i przepraszamy za to! spowodowane to bylo najwiekszymy checiami zagrania w tytulowe gry! kurcze porwazka z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Cześć chłopaki!! to znowu ja!! dajcie mi namiar na patch "ULTIMATE FIX-IT 1.0" !! Bo podobno jest bardzo dobry!!! Pozdro fani PES4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 http://files.filefront.com/SEARCH/;3848923;;/fileinfo.html :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Cześć chłopaki!! to znowu ja!! dajcie mi namiar na patch "ULTIMATE FIX-IT 1.0" !! Bo podobno jest bardzo dobry!!! Pozdro fani PES4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 a czy jest jakiś inny link bo na tym trzeba czekać 30 min!!?? dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) ja czekalem sekunde temu 1 min . na tym serwerze SERVER: FileFront US Distro #8 pisze no wait. Edytowane 3 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Wiem już ściągam!! A ty jaki byś polecił patch taki 300 mb?? Dzięki Myszek fajny ziom z Cibie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Z CIEBIE rzecz jasna!!! Przepraszam za pomyłke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) :mur: Kurrrrna galacticos2 po pierwsze to zanim coś napiszesz poszukaj na googlach. Po drugie nie pisz dwóch postów pod sobą tylko używaj opcji bo zaśmiecasz niepotrzebnie forum. Poza tym polecam w szukaniu nowych facepakow, patchy itp do PESa strone www.issonline.pl oraz forum tam sie znajdujące. To chyba wszystko. Życzę miłego korzystania z forum :twisted: :wink: Edytowane 4 Maja 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galacticos2 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dzięki EXO3! Nie musiałeś się tak złościć bo wiesz jestem początkującym!! Ta strona jest naprawdę super!! Polecam ją wszystkim,którzy tak jak Ja mają od nie dawna komputer i szukają patchy do pes4!! Tam znajdziecie dużo informacji!! Pozdro EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mam pytanko: Czy jest ktos na tym forum z Krakowa lub okolic kto posiada PATCH LIGA POLSKA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 mam pytanko: Czy jest ktos na tym forum z Krakowa lub okolic kto posiada PATCH LIGA POLSKA ?? 1440602[/snapback] jak chcesz to moge ci przesłać.Sam tak dostałem wiec jest taka zasada by go dawać dalej. daj na GG 7860649 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 a kto by ze mną zagrał w WE8? posiadam czyste, tj bez żadnych patchy. może dzisiaj meczyk wieczorkiem? :) piszcie na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 witam, gdzie moge znalezc najnowsze sklady do PES4??? , chcialbym miec aktualne sklady, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefson Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam następujący problem: sciągnalem sobie patch wolfa i wszystko jest ok, tylko gdy chce zagrac jakis mecz gra wychodzi do windowsa... mysle ze nie zamotalem za bardzo. Jakby ktos mogl pomoc bylbym bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 przeinstaluj gre, jeszcze raz dokłądnie spaczuj gre:) Ale zrób to powoli i dokladniej.. ja raz tak mialem, ale okazalo sie ze 2 pliki nie podmienilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefson Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 to chyba jest jakas głębsza filozofia ;) mam malutką prośbę: czy moglby ktos wyslac na mojego maila oryginalne piłki z tools ?? bo to chyba wina tych pilek, ze gra wychodzi do windowsa. Będe baaardzo wdzięczny :) z góry dzięki. Podaje mail: Pefson@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Do PES4 miałem patch Wolfa i był świetny. Teraz gram sobie od czasu do czasu w WE8:i i zastanawiam się czy jest jakiś poważny konkurent dla patch'a autorstwa Wolfa? Wolałbym wiedzieć przed ściąganiem 700MB patcha do WE :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 No panowie, dzisiaj wielki finał :D TVP 2, godzina 20.45, mecz AC Milan vs FC Liverpool Zobaczymy co dzisiaj Dudek z jego teamem pokaże, mam nadzieję że uda mu się dołączyć do wielkiej trójcy polaków którzy staneli ze swoimi zespołami na najwyższym podium :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dokładnie :) Póki co lecim zagrać ten mecz w Pro Evo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dokładnie :) Póki co lecim zagrać ten mecz w Pro Evo... 1463358[/snapback] Mecz rozegrany :D Liverpool (ja) 6:5 AC Milan (brat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 2:0 :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 3:0 ;-( ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Liverpool(ja) 4:1 Milan(kumpel) w rzeczywistości 3:0 w plecy (póki co) :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Dzisiaj Liverpool jest jak Gołota :/ Nienawidze Włochów i ich piłki! ;/ ale milan jest dzis o klase lepszy EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah byli lepsi ale w pierwszej połowie !! Druga to popis The Reds!!!!!!!! :lol: Edytowane 25 Maja 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Liverpool MISTRZEM!!! Dudek rządzi!! Edytowane 25 Maja 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Liverpool MISTRZEM!!! Dudek rządzi!! 1464069[/snapback] Brawa dla DUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Piekny final!! Najlepsza 118 min jak Jurek fenomenalnie obronil. Dudek bohaterem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) no farta mial niesamowitego ze shevczenko w niego kopnal ;) no i ten taniec Edytowane 26 Maja 2005 przez Itachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...