Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

no farta mial niesamowitego ze shevczenko w niego kopnal ;) no i ten taniec

1464247[/snapback]

Mi się nie wydaje że to był fart, IMO Schevchenko przeanalizował poprzednie obrony i zauważył prawidłowość, Dudek ani razu nie został na środku, więc IMO strzał był dobry, mocny i techniczny, gdyby Dudek poszedł w któryś bok nie ma szans na obronę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się nie wydaje że to był fart, IMO Schevchenko przeanalizował poprzednie obrony i zauważył prawidłowość, Dudek ani razu nie został na środku, więc IMO strzał był dobry, mocny i techniczny, gdyby Dudek poszedł w któryś bok nie ma szans na obronę...

1464361[/snapback]

strzał był mocny??

LOL!!! źle strzelił i tyle! jakby strzelił mocno to by dudkowi rece przełamało i by nie odbił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zasysam PatchaWolf do WE8int.. mam nadzieje ze bedzie tak samo udany jak jego ostatnia edycja:)

1471287[/snapback]

Z tego co pisali na forum na którym wolf je zapodaje to przebił w tym patchu sam siebie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość michalwienia

Z tego co pisali na forum na którym wolf je zapodaje to przebił w tym patchu sam siebie :D

1471407[/snapback]

To daj link do tego patcha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość michalwienia

na torrencie jest wiec szybko nie zniknie:)

a do tych co chcą linka.. ludzie.. bez jaj.. PRZEWIN PASEk.. lol

1471926[/snapback]

ciezko tego patcha sciagnac ciagle rozlacza mnie z serwerem wpizdu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz mam i seeduje od wczoraj

ale jeszcze nie testowałem:)

Jak przetestuje jutro napisze jak mi sie widzi ten patch.

1473081[/snapback]

Coś strasznie wolno na torrentcie idzie... Zawsze patche od Wolfa miałem w 3-4h... A tu od dwoch dni nonstop idzie i dopiero 76% :/

P.S.

OT

Zapraszam do obejżenia zdjęć z burzy, a raczej cyklonu tropikalnego który przeszedł nad wrocławiem... Zdjęcia z mojego osiedla...

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś strasznie wolno na torrentcie idzie... Zawsze patche od Wolfa miałem w 3-4h... A tu od dwoch dni nonstop idzie i dopiero 76% :/

P.S.

OT

Zapraszam do obejżenia 1473097[/snapback]

Wolf już całkiem zapomina o ludzikach z PES4 :sad: :-P

ot.

mak no poprostu prze****ne :?

u mnie pewnie burza bedzie w nocy - mam nadzieje ze bez takich cudów - to przewrocone drzewo to poprostu :blink:

ps.

Ta fura w wiśniowym kolorze to chyba nie Twoja? :> :wink:

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolf już całkiem zapomina o ludzikach z PES4  :sad:  :-P

ot.

mak no poprostu prze****ne  :?

u mnie pewnie burza bedzie w nocy - mam nadzieje ze bez takich cudów - to przewrocone drzewo to poprostu  :blink:

ps.

Ta fura w wiśniowym kolorze to chyba nie Twoja? :>  :wink:

1473166[/snapback]

Naszczęście fura nie moja, ale kolegi... Ja wracałem maluszkiem ze wsi pod wrocławiem i mi drzewo tuż przed autem upadło... Na styk wychamowałem... Jutro muszę kupić bukiet róż i zawieźć koleżance... Dzwoniła do mnie i akurat zwolniłem żeby zobaczyć kto dzowni i odebrać... No i pierdut drzewo 1-2m przedemną i na dotyk zderzaka zachamowałem... Masakra... Jutro możesz jeszcze dorzuce fot, bo te to z aparatu kumpla, bardzo starego aparatu jak widać po jakości... Ale siostra zrobiła moim też parę fot, z tym że dzisiaj już nie miałem siły wrzucać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość michalwienia

Naszczęście fura nie moja, ale kolegi... Ja wracałem maluszkiem ze wsi pod wrocławiem i mi drzewo tuż przed autem upadło... Na styk wychamowałem... Jutro muszę kupić bukiet róż i zawieźć koleżance... Dzwoniła do mnie i akurat zwolniłem żeby zobaczyć kto dzowni i odebrać... No i pierdut drzewo 1-2m przedemną i na dotyk zderzaka zachamowałem... Masakra... Jutro możesz jeszcze dorzuce fot, bo te to z aparatu kumpla, bardzo starego aparatu jak widać po jakości... Ale siostra zrobiła moim też parę fot, z tym że dzisiaj już nie miałem siły wrzucać...

1473184[/snapback]

Napisz co sadzisz o nowym patchu wolfa jakie zauwazyles zmiany bo moim zdanie poziom sie podniósł niesamowicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja własnie stanąłem na ostatnim pliku :|

We will be performing upgrades from 1:00 AM until 4:00 AM PT. During this period you may be disconnected from downloads.

Free Public Servers!

There are no public

servers currently available

for this file.

ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dopiero rozpakowałem.. LOL powiedzialem jak zobaczylem pliki.. o co tam chodzi?? Co to gra jest? Narazie nie instaluje bo nie chce se mojej starej instalki zepsuc:// heh

1480453[/snapback]

tak jak pisałem :] ( w sumie to już odkąd zaczął wypuszczać te patche były zastrzeżenia odnośnie piractwa, bo prakytcznie całą grę zamieszczał :), a teraz nawet directX i instalator :P ) nie chcesz popsuć to nie instaluj tylko zastąp sobie pliki z patcha w folderu /programifiles/KONAMI/.../dat ze swoją "starą instalką". To samo zrób z save i odpal time-display-patch.

powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość michalwienia

tak jak pisałem :] ( w sumie to już odkąd zaczął wypuszczać te patche były zastrzeżenia odnośnie piractwa, bo prakytcznie całą grę zamieszczał :),  a teraz nawet directX i instalator :P ) nie chcesz popsuć to nie instaluj tylko zastąp sobie pliki z patcha w folderu /programifiles/KONAMI/.../dat  ze swoją "starą instalką". To samo zrób z save i odpal time-display-patch.

powodzenia.

1480579[/snapback]

ale napisz jakie zauwazyles zmiany???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze nawet nie grałem, zagram dopiero jutro.

Odpaliłem i wyłączyłem, zauważyłem menu nowe ;] i lepsze :P a zmiany to masz podane w info na soccergaming.( tzn co zawiera patch ).

Proszę:

CONTENTS:

- FM2005 Option File (using the data from FM2005 Patch 5.0.5 converted using the new

EditPES4OptionFile 1.2 program). (by The Wolf)

- 100% Correct player/team/stadium/league names.

- All players default Konami stats converted to more accurate Football Manager 2005 stats.

- Over 600 additional new players created with FM2005 data.

- Corrected player call-names (where available).

- Up to date transfers (to May 2005).

- Leeds United replace PES United.

- Fenerbahce replace WE United.

- Correct brands of shoes allocated to most players.

- Updated hundreds of face/hair appearances.

- Unreal players from PES & WE United teams edited over with real players.

- Unreal players from youth player list in Masters League replaced by real life players.

- Retired players in Shop replaced by current real life players and unlocked.

- Everything unlocked except for the Classic Teams.

- Duplicate players removed.

- FM2005 Option File data compatable in Masters League.

- Squad numbers, starting line-ups & formations updated for many club & national teams.

- All Official Uniforms included. (by kEL, Spark, OPM, Dr.X Ray, cfdh_edmundo,ibo, Javeplus

JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab, Biker_Jim_UK, Calenulma

__cOoL__ & any others I may have forgotten to thank.)

- New gloves for every goalkeeper. (by Various)

- High Quality Badges & Flags. (by Higgs & The Wolf)

- New (Version 4) Official League & Cup logos. (by Higgs)

- 2D Uniforms. (by Higgs)

- New balls: Adidas Roterio, Nike Aerow Blue, Nike Geo Merlin, Nike Aerow Yellow,

Adidas Fevernova, Nike Aerow Red & Adidas Finale Red. (by Spark, based upon Ariels' models)

- New ball names displayed in menus. (by The Wolf)

- New Backgrounds. (by FCH, Ghost-Face & The Wolf)

- New menu logos. (by FCH, Ghost-Face & The Wolf)

- High Quality Ad-Boards. (by FCH)

- New Supporters Flags. (by Asmo, Mazimo, cfdh_edmundo, Reefur & Various)

- Referee Uniforms. (by kEL)

- New stretcher bearer uniforms. (by Ghost-Face)

- New high-quality Shoes. (by Spark)

- 'CC-Patch AIO v3 PES4 PC' Chants & Environment Patch. (by Solidus J2K)

- Furry Evolution team call-name patch giving more real team names in commentary. (by The Wolf)

- U2: Beautiful Day Main Menu Music. (by The Wolf)

- Form Guide. (by Unknown)

- Uniform Number Pack - 1=Puma, 2=Adidas, 3=Nike, 4=EPL. (by Spark)

- ALL STADIUMS fully updated with beautiful new textures and banners. (by Ghost-Face)

- Awesome HDTV Champions League introduction movie. (by Reefur)

- WE8I & PES4 Guide. (by PESFan)

- WE8I Time Correction Patch (to change the 2nd half time display to display from 45.00 to 90.00

minutes rather than displaying from 0.00 to 45.00 minutes). (by Juce)

- EditPES4OptionFile 1.23 with FM2005 data cache (by Yannick - http://perso.numericable.fr/~ryannick/)

- 3DAnalyze v2.36b for those who have problems with the game crashing due to new high-quality textures.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi