Gość molimo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 kurde nie kapuje poziomu trudności w PES 4 :] grałem na 3 gwiazdkach i nieraz miałem problemy. dzisiaj sobie zagrałem na 6 gwizdkach i dokopałem 7:1 Liverpoolowi (gram MU). bezsens ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Największa różnica jest między 2 a 3 poziomem - dalej jest już tylko troszke trudniej...a na 6 poziomie jest tak że można nakopać najlepszemu teamowi 8-0 a można czasami dostać niezły oklep... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) no w sumie ... właściwie to się nie dziwie bo grałem na 30min. a jak się gra np po 5 to jeden gora dwa gole strzele ... fajny ten PES :) (lepszy od fifa) Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez molimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Na padzie owiele lepiej sie pyka niż na klawiaturze ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Robilem reinstal systemu, odpalam peesa a to: 'the game is not installed propertly'... Wszystko fajnie, tylko akurat nie mam plytki dvd na chacie... pewnie chodzi o wpisy w rejestrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Robilem reinstal systemu, odpalam peesa a to: 'the game is not installed propertly'... Wszystko fajnie, tylko akurat nie mam plytki dvd na chacie... pewnie chodzi o wpisy w rejestrze ? 1589408[/snapback] tak dokładnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 No to ladnie, a chcialem sobie pociupac... Moze ktos na ochotnika wyeksportuje dla mnie pliki z rejestru, gdyby umiescic gre w tym samym miejscu (partycji) co dawca pliku, calkiem mozliwe, ze to rozwiazalo by sprawe... Czekam na dawcow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 mam tylko we bo bym Ci pomógł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Znowu miałem przerwę w graniu w WE8i - ostatnio używałem The Wolf 2005 Evolution Pack - wyszło coś nowszego może, konkretnie czy są już może nowe składy na nadchodzące sezony ligowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Znowu miałem przerwę w graniu w WE8i - ostatnio używałem The Wolf 2005 Evolution Pack - wyszło coś nowszego może, konkretnie czy są już może nowe składy na nadchodzące sezony ligowe? 1589979[/snapback] już nikt nic nie robi, wolf oficjalnie potwierdził, że evo 2005 był jego ostatnim patchem do we8/pes4 teraz nadchodzi we9 i pes5 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ano trzeba czekać :P aby odświeżyć temat dam bramkę i paradę ( żeby nie było, że same szmaty wpuszczają :P ) - grałem przed chwilą. http://rapidshare.de/files/4160111/ronaldinho.avi.html http://rapidshare.de/files/4160183/parada.avi.html czy to nie przypomina prawdziwej gały ? :] pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Czy wiecie jak zrobić filmik avi z zapisanej bramki????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Czy wiecie jak zrobić filmik avi z zapisanej bramki????? 1605081[/snapback] Wiemy :) Pierwszym lepszym programem do przechwytywania obrazu ;) Np. FRAPSem ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dzieki za odp. tylko jestem słaby z anglika czy może jest do tego programu jakies spolszczenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Spox już jest dobrze nagralem filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsuyoshi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam wszystkich fanatykow PES 4 Ostatnio bardzo sie nudzac zrobilem Nowe textury do Anfield Road Stadion w dzien prezentuje sie wysmienicie wrecz zajebiscie ale ocencie sami Pozdro Anfield Road Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiq Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak zwykle mam problem :mur: chciałem zagrac z kumplem przez neta (ja hostuje)ale podczas ladowania wyskakuje komunikat "disconnected from opponent" czyli co ja sie rozłaczylem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabel_kablowski Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Znowu miałem przerwę w graniu w WE8i - ostatnio używałem The Wolf 2005 Evolution Pack - wyszło coś nowszego może, konkretnie czy są już może nowe składy na nadchodzące sezony ligowe? 1589979[/snapback] taaaaa wyszedl nowy patch, ale nie od wolfa (chyba) i do PES4 :) patch nazywa sie Obsession Patch Season 2005/2006 + juz sa jego dwa male updaty skladow i innych dupereli :) potrzebny jest oficjalny patch konami. wgralem go i jest luzik, swiezutkie sklady plus dodatkowe zespoly i stadiony i pilki .. co sie bede rozpisywal ;] sam zlookasz! nie wiem czy te linki dzialaja, ale je wrzuce. jak cos to google. http://issonline.pl/download/index.php?action=file&id=87 http://issonline.pl/download/index.php?action=file&id=32 pzdr. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez kabel_kablowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 teraz to ja juz gram na exlusive pacz ,polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie wiem czy ktos o tym pisal, a nie mam czasu aby sprawdzic, wiec sorry jesli bylo dla osob, ktore uzywaj WE8i z patchem WOLF-a http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=125072 imho koles phoenix wykonal rownie wielki kawal roboty co WOLF, jedyny minus, ze takie 8 patch-y trzeba wgrywac jeden po drugim i troche to zajmuje czasu, ale warto bo gra znowu nabiera nowego koloru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam pękła w drobny mak orginalna płytka :(. Szukałem różnych sposóbów żeby odpalic gre bez płyty (znalazłem jeden w miare legalny), ale potrzebuje orginalny exe bo mam mojego ale po patchu a chce 1.0. Byłby ktos życzliwy zgrac i wysłać na http://www.rapidshare.de ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Widzieliście wypowiedź Wolfa na soccregaming ? :o http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=125877 proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Czy jemu fortepian na łeb spadł ??...:| Trzeba będzie liczyć na innych zdolnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Czy jemu fortepian na łeb spadł ??...:| Trzeba będzie liczyć na innych zdolnych... 1626111[/snapback] Jest wielu innych zdolnych :) No zobaczymy jak to będzie, czekam na WE9 na PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 wszyscy czekamy :( tylko czemu tak późno wrrrr :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Czy jemu fortepian na łeb spadł ??...:| Trzeba będzie liczyć na innych zdolnych... 1626111[/snapback] Ja mysle ze jeszcze sie nawroci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsuyoshi Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Witam wszystkim mam dla hetnych nowy stadion Jest to Celtic Park ktory najlepiej zainstalowac w Exclusive Patch 2005/2006 Jest to modyfikacja St James Park i wykonana od poczatku przezemnie.Milego Grania Celtic Park Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) tylko daj mi najpierw tego Exclusive'a albo Obsession w wersji we8i :/ EDIT: Dzisiaj z nudów postanowiłem zainstalować updejt PHOENIX'A do patcha Wolfa "The Wolf Vuelta del Lobo Patch" ( na którym grałem ostatnio przez długi czas ). I powiem, że to co zrobił PHOENIX wraz z ludźmi którzy mu pomogli to jest coś NIESAMOWITEGO. Najlepszy patch jaki w życiu widziałem do WE/PES. Wszystko w nim jest GENIALNE! Kitsy miażdżą, najlepiej wykonane jakie widziałem w grze!!! Jak jeszcze zobaczyłem mojej ukochanej Barcy to miałem kopare na ziemi, że da się wycisnąć z WE8 jeszcze TYLE. Po prostu MIÓD. Stadiony, murawa, twarze, składy, statsy zawodników to samo!! A menu jest bajeczne :=) i tak bardzo czytelne i kolory dobrane subtelnie, cudo!! Nawet się nie oglądajcie tylko ściągajcie i instalujcie, bo to co on zrobił to jest THE BEST. Może już ktoś z Was instalował to, ale ja już się kupe czasu ociągałem, bo jest tam od 1.0 do 1.9 updejtów, i wszystko trzeba robić programem "Dkz Studio" ( trochę roboty jest ). Ale nie przejmujcie się bo gra jest absolutnie warta świeczki. Taką przyjemność jaką niesie po tym patchu ta gra teraz to przebija wszystko :=). Ten program jest bardzo "user friendly" i dużo lepszy niż ASF Explorer. Zresztą Phoenix wszystko dokładnie opisuje w każdym updejcie jak to wykonać. Musicie mieć wcześniej zainstalowanego tego "The Wolf Vuelta del Lobo Patch". Ściągajcie! a to link: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=125072 P.S. czekam na opnie :P bo ja przeżyłem nie lada szok! Aha niedługo ma wydać 2.0, ktory zawierał będzie pozostałe udpejty ( mniej kłopotów z instalacją ), ale pisze tam , że dopiero za 2 tygodnie, więc ściągajcie bo te 2 tygodnie to kupa jeszcze czasu ;p Edytowane 8 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Zanim wszyscy uciekna do watku o PES5 mam kilka pytan. Wczoraj przesiadlem sie z genialnego PES3 na PES4(póki co mam mieszane uczucia) i chciałem zapytać: 1.Jaki waszym zdaniem jest najlepszy Patch(teraz mam Wolf Furry 3,0) zawierajacy najlepsze i najaktualniejsze sprawy. 2.Jaki waszym zdaniem jest najlepszy tryb rozgrywki(zwykle gralem w Ligue-International cup)-gdzie najwiekszy miod? 3.Wiem ze warto zaopatrzyc sie w pada ale czy na pewno...czy sa moze zwolennicy grania tylka na klawie.chetnie jakies sugestie co do wyboru(chyba ze jedyny sluszny to DS2 + przyjscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Narazie nie uciekną dopóki nie wyjdzie full :=) a ML gram jeszcze w we8i bo ten patch co podałem kopie w zad. 1. Masz w wyższym poście napisane przeze mnie patch, który używawm. Jest trochę roboty aby zainstalować go i ściągania też, bo najpierw Wolfa Lobo trzeba ściągnać a później ten niesamowity updejt Phoenixa. Gra warta świeczki, kitsy miażdżą, menu i cała reszta. 2. Oczywiście ML ( Master League ). 3. Najlepszy pad jaki miałem do czynienia na PC i mam obecnie to Logitech Rumble Pad 2. Jest the best, D-pad jest tak super zrobiony, że ręka nie boli nawet po 3 godzinach grania, 2 analogi, wibracje. Co więcej i najważniejsze jest niesamowicie wytrzymały, nic się nie psuje... Kosztuje on 100zł z groszami, ale uwierz mi wartooo. A przewinęło mi się przez ręce kilka padów ;=) i zdecydowanie ten jest najlepszy! Czasem nie kupuj Logitech Dual Action, bo on ma fabryczną wadę z lewą gałką i po miesiącu się psuje!!! w jednym kierunku... pozdro. Edytowane 15 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...