Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z gra online.

Gdy tworze gre kumple nie moze sie do mnie wbic, mam dsl z forwardowanymi portami. To samo w odwrotna strone, kumpel ma neo z routerem i tez forwardowanymi portami. Tzn. wykrywa probe przylaczenia sie do gry, jest zapytanie, czy przyjac gracza, ale jak sie kliknie na ok, to jest napisa 'waiting' i juz tak zostaje...

Czy to jest wina routera, pes jakos dynamicznie przydziela porty w jakims zakresie, czy co, bo juz skonczyly sie nam pomysly.

Dla testow sprawdzilismy przez hamachi i wszystki smiga, ale nie da sie grac przez lagi generowane przez ten uposledzony program. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bump, nikt nie pisze w temacie, to troche odkopie. ;]

Mam dla Was prezent, ladna brameczka do oceny, wolny baj łonaldo. ;]

http://rapidshare.de/files/30272618/ronaldo.avi.html

Nie moglem sie jakos przestawic z pes4 na pes5... moze 6ka mnie oderwie od 4ki. ;]

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm znowu bump jak nikt nic nie pisze. ;]

Skonczylem radosna przygode z fifa07 i zaczalem grac w jakas pilke, czyli starego, dobrego pes4. ;]

Dzis udalo mi sie strzelic fajna bramke, ocencie sami. ;]

http://www.flurl.com/item/obronca_sie_nie_...sal____u_193950

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi