EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 No ja jak narazie zauważyłem że na padzie można zrobic bez problemu obrót o 360 stopni :lol: Póki co innych plusów grania na padzie nie zauważam,ale mam nadzieję że to się zmieni :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mozesz wytłumaczyć jak trzeba zrobic ten obrót???Musze miec włączony analog??Czy na krzyzaku tez sie da???moj gg 3149246 jakby ktoś chciał zagrać pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mozesz wytłumaczyć jak trzeba zrobic ten obrót???Musze miec włączony analog??Czy na krzyzaku tez sie da???moj gg 3149246 jakby ktoś chciał zagrać pozdro Prawą gałką kręcisz kółko :) Zależnie od tego w którą stronę w tą zawodnik robi "zwód Zidane'a" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ale chodzi o to że prawą gałką to jak wezme dodołu to podaje,w lewo strzela itd.musze zmienic cos w ustawieniach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ale chodzi o to że prawą gałką to jak wezme dodołu to podaje,w lewo strzela itd.musze zmienic cos w ustawieniach??? Nie :) Nic nie musisz zmieniać, musisz szybko obrócić kółko :) Włącz sobie trening i zwody poćwicz, tam będzie wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mam pad manta taki że pasuje i do Pc i do Sony2 .zmieniam na analog i obydwomagałkami robi sie to samo (steruje )i niestety nie wychodzi mi coś:(nie wiem dlaczego.Nie mozna tego zwodu zrobic za pomocą przycisków i krzyzaka????Zagramy w sieci???moj gg3149246 odezwij sie jak cos narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 w cda recenzują czasem takie lolki, że masakra - minusem jest to, że "bez pada nie pograsz" - daleko nie muszę szukać, aby obalić ten mit - przykładem jest mój brat, który gra na klawie i wychodzi mu to bardzo dobrze, co nie blue :lol: :twisted: nierozumie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 powie mi ktoś gdzie mam szukać chetnych do gry on line?????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody009 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam Mam pytanie dotyczace rozgrywki w Master League, problem polega na tym, ze po sezonie wiekszosc zawodnikow ma obnizone statystyki. Nie wiem co zrobic, zeby to zmienic, bo np. wygrywam lige, zawodnicy sa wyroznieni w kilku kategoriach(np. napastnik-najwieksza ilosc bramek, czy asyst itp.) mimo to umiejetnosci spadaj. Oczywisci kilku zawodnikow ma rosnace satystyki, ale zwykle ci slabsi, aha w przerwie miedzy sezonem zawodnikow trenuje, i to tez nie pomaga. Troche to dziwne, bo napastik ktory strzela w meczu 3 bramki ma obnizone staty, a drugi ktory wchodzi na 5minut i nic nie robi, po meczu ma wzrost statystyk. I Dobry zawodnik, po 2 sezonach jest juz tylko przecietnym, prosze o jakas porade, co zrobic zeby to zmienic. pozdrawiam, mlody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siano10 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 i co z ta liga panowie ?? :) moze jakies info co i jak ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 8) Czekam na chetnych do gry online moj gg3952224.Powie mi ktos jak sie robi rulete????Mam pada manty(taki jak do sony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Musisz mieć włączony analog i wtedy prawą gałką robisz kółko-proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 nie wiem dlaczego ale nie działa mi to:(:(Mozna to zrobic tylko na analogu???Podaj mi jakies informacje gdzie moge znależć kogos do gry online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zobacz czy masz wszystko dobrze poustawiane w settings- przed grą. Ja mam takiego samego pada jak ty i gra zamieniła mi domyślenie prawego analoga z krzyżakiem :) Przestaw i powinno być ok. Co do ligi to ja nie gram (LAN + ch**** admin = :? ) ale zobacz na pierwszej stronie tego tematu :) Masz tam nr gg aktywnych graczy online z tweaka. Poszukaj też na http://www.issonline.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie wiem dlaczego nie moge zrobic tej rulety .Pada mam poprawnie zainsalowanego.W ustawieniach wszystko Ok.Ale jak przełącze na analog to obydwie gałki działaja tak samo tak musi być????bo juz sam nie wiem.P O M O C Y ! ! ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie wiem dlaczego nie moge zrobic tej rulety .Pada mam poprawnie zainsalowanego.W ustawieniach wszystko Ok.Ale jak przełącze na analog to obydwie gałki działaja tak samo tak musi być????bo juz sam nie wiem.P O M O C Y ! ! ! ! ! Tzn. że w ustawieniach przed grą tymi od PES'a masz źle skonfigurowane gałki :/ Ustawiałeś kierunki obu gałek w ustawieniach od PESa? I w grze też sprawdzałeś ? Bo to co mówisz tzn. że masz źle ustawionego poprostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Postanowiłem pomóc drako1 i zrobic mu screeny ustawień a tu co widze ? u mnie też nie działa :o Musze za każdym razem ustawiać przyciski gdy chce zagrac bo Settings.exe jakoś nie "trzyma" ustawień :? Tzn ustawie przyciski włącze gre , ustaie w menu - gram i jest ok. Ale wystarczy że wyjde do Windowsa wejde jeszcze raz i lipa :| znowu wszystko pomieszane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Postanowiłem pomóc drako1 i zrobic mu screeny ustawień a tu co widze ? u mnie też nie działa :o Musze za każdym razem ustawiać przyciski gdy chce zagrac bo Settings.exe jakoś nie "trzyma" ustawień :? Tzn ustawie przyciski włącze gre , ustaie w menu - gram i jest ok. Ale wystarczy że wyjde do Windowsa wejde jeszcze raz i lipa :| znowu wszystko pomieszane :? Tak to jest jak się oszczędzało na padzie do tej wspaniałej gry :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Obydwie gałki dzialaja tak samo czyli obydwoma sie steruje jak krzyzakiem....????niewiem czy wlasnie tak powinno byc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie. Lewa gałką powinienes sterować zawodnikiem- kierunek biegu itp a prawą triki - m.in obrot 360. PS. Wracając do problemu ustawień to własnie zainstalowałem pacza i odziwo działa. Zmieniłem ustawienie przycisków tylko w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Niech mi powiedzą posiadacze pada Manty, czy mają wibracje w grze, bo u mnie nie ma :/ W panelu sterowania w windzie są ale w grze już nie ma i cos mi tu śmierdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 W PESie jeszcze nie zauważyłem :D a są wogóle na innych padach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Heh co do CDA to brecha ich texty w stylu- pes4 to solidny konkurent dla serii fifa ale jednak lepsza jest produkcja chlopakow z kanady...buahahhhahha ehhhhh... no comments a co do padow to kto jak woli z tym bieganiem ja gram na dual2 i przyjsciowce ale biegam krzyzakiem ciagle bo jakos tak nie moglem sie przelamac do analoga gralem od iss pro 98 na krzyzaku i tak juz jakos mam :) a co do tego pada to tez mialem podobny problem z 2 tyg bez ruletki gralem w pes3 tak bylo poniewaz przy ustawianiu przyciskow nie mialem wlaczonego analogo czyli swiatelko sie nie swiecilo i wtedy wwala inne przyciski sprobuj moze ty tak samo robiesz?? SEEYA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Napiszcie mi jak mam ustawic prawą galkę w opcjach w grze.Co ma byc w prawo,lewo,góra i dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 PES4 fajna gra :D Ale jeszcze szereg błędów.. gramy zawsze u mnie na dwóch... i zawsze bijemy się na meczach ze złości :D:D:D Jak ja kocham akcje w stylu... sam na sam... zwód przed bramkarze.. bramkarz leży ja strzelam na pustą bramke... z pół metra..i... nie trafiam :lol: Albo jak ostatnio za czyste wejście w piłke [qmpel potwierdził :D] dostałem czerwoną kartke :lol: :D Ale gra się lepiej niż w 3ke :D PS. Chętnie bym pograł z kimś online... gadałęm do kilku... ale się nikt nie odzywa... jak coś to na gg walcie... ale... nie wiem czy będzie się dało pograć na neo 128 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Napiszcie mi jak mam ustawic prawą galkę w opcjach w grze.Co ma byc w prawo,lewo,góra i dół.(prawa gałka) Po kolei od góry: Z axis - Rz axis + Z axis + Rz axis - :) ps. podaj maila to ci wyśle screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody009 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Podeslij mi tez tego screena z ustawiniami, jak mozesz, na adres mlody009@o2.pl dzieki, mlody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 [queue]Podeslij mi tez tego screena z ustawiniami, jak mozesz, na adres mlody009@o2.pl[/queue] to może jeszcze mu wyślijcie rysunek poglądowy konstrukcji cepa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drako1 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mój adres drakodrako1@wp.pl dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...