jerry dudek Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 NEC NIJMEGEN-AJAX 3:0 ... :D (Niedzielan razy 3) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 THX kucyk :mrgreen: btw. zauwazyliscie z w WE8 Int jest poprawione "bicie" piłki w pole karne? jest mocniejsze i nizsze!!! Bardziej realistycznie!!! No i bramkarze są lepiej usprawnieni (nie są takimi klockami). edit Kucyk: Znalazłem, i jest tam 8 czesci (tu KUMAM) ale jeszcze nizej są dwa pliki, nie wiem czy sciagac.. tamte 8PARTów sciagam dopiero.. czy to tez prac do sciagania?: te dwa ostatnie. The Wolf - Final FM2005 Update WE8I PC. 266.98 MB The Wolf - Final FM2005 Update WE8I PC. The Wolf FM2005 Evolution Patch WE8I PC - Update 1 1.45 MB The Wolf FM2005 Evolution Patch - WE8I PC - Update 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mam taki maly problemik z PRO EVO 4 i najnowszymi Omegami (ze starszymi zreszta jest to samo). Otoz gra na Omegach uruchamia sie, wchodzi do menu, ale juz nie odpala zadnego meczu, ani na Exibithion ani na zadnym Pucharze. Mial ktos cos podobnego?? I jak sie pozbyc tego problemu. Grafa to 9500@PRO Soft-Mod. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Hello mam problem z gra na klawiaturze chodzi o to ze gdy biegne w skos to czasami nie moge strzelac i chyba nie tylko to sie dzieje w pes4 chodzi chyba o to ze nie chce mi obslugiwac 3 przyciskow naraz tzn a dzieje sie to chyba tylko gdy trzymam strzalke w gore strzalke w bok (wtedy biegne w skos) i chcem uderzyc czy podac a i czasami przy tym pojawia sie dzwiek z komputera wy tez tak macie? bo moj znajomy tez tak ma i czy da sie to jakas obejsc nie wiem w konfiguracji zmienic czy to wina klawiatury? Zgory dzieki za odpowiedz :) 3majcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 The Wolf - Final FM2005 Update WE8I PC. 266.98 MB The Wolf - Final FM2005 Update WE8I PC. The Wolf FM2005 Evolution Patch WE8I PC - Update 1 1.45 MB The Wolf FM2005 Evolution Patch - WE8I PC - Update 1 1309048[/snapback] Nie mam pojęcia co to, nie sprawdzałem jeszcze, ale zaciągne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ja juz sprawdzilem:) Wystarczy sciagnac tą 266MB i to ostatni Ugrade patcha.. tego 1.45 nie trzeba.. bo wszystko jest zawarte juz przy tym uzym pliku. pozdro. Poprawione niektóre elementy w statystykach zawodników, to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Błagam, powiedzcie mi, jak w PES 4 strzela lub podaje się "krzyżakiem" ? Mam wersję na PlayStation 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) O co ci konkretnie chodzi? o strzał nazywany Rabona shot czy coś takiego? jeśli tak to poszukaj na www.pesmoves.com pozdr :) EDIT: z tego co widze to nie ma juz na tej stronce o tym tricku więc powiem w skrócie: Ten ruch da sie wykonac tylko zawodnikiem ktory gra dobrze tylko jedną nogą :) czyli np Recoba. Np. jeżeli zawodnik jest prawonożny to biegniesz prawą stroną i gdy jestes niedaleko bramki , na skraju pola karnego to naciskasz strzał :) Mam nadzieję ze to jest w miarę jasne :) Edytowane 5 Marca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Mam dwa pytania natury technicznej :wink: 1) Jak można zaimportować murawę ze stadionu np. San Siro do Nou Camp 2) Jak ---||-- -------||------- odgłosy kibiców - konkretnie Barcy 3) Skąd można takowe odgłosy ściągnąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Pod jaką nazwa w tej grze jest angielski klub arsenal?? Bo szukam szukam ..........i nic nieznalazlem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 North London :D :D Ale lepiej jest sobie sciagnac jakiegos patcha ktory poprawia nazwy klubow na prawdziwe np. wolfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmin Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) mam problem. zainstalowalem gre. wlaczam we8.exe pokazuje mi sie czarna konsolka dosowa, za chwile znika i odbyt... mam win2000 sp4, to dlatego?? edit: grafa radeon 9800pro [omegi] directX 9.0c Edytowane 9 Marca 2005 przez xmin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Widzieliście??? JA juz mam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) :twisted: no nareszcie coś dla mnie :D Visca El Barca!! B) Czy znalezliscie może strone na której są opisane wszystkie możliwe tricki do pes4? :) chodzi mi o cos wiecej niż to co sie znajduje na pesmoves.com :) pozdr EDIT: Patch zawiera : - Aktualny skład, formacje i strategie( wraz z zawodnikami Barcelony B powołanymi do pierwszego składu w tym sezonie ) Bazowałem na The Wolf FM2005 Version X Option File !!- Stroje - Wysokiej jakości twarze zawodników - Camp Nou v 3.0- Rotujące Bandy- Flagi Kibiców- !! POLSKI JĘZYK W GRZE !!- Nowe menusy i tła - Hymn Barcelony grany przed meczem zainstalowałem niektóre komponenty z FC Barcelona Patch, ale nadal brakuje mi przyśpiewek kibiców, nie najlepsza jest także nowa twarz ronaldinho :? polecam raczej tą z Spanish Primera Divison Facepack by PolEvo. Na plus należy zaliczyć nową murawę i bandy reklamowe. Lepiej wygląd ogólnie cały stadion. Dobrze że nowe stroje mają "żywsze" kolory. That's all :) Edytowane 9 Marca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Czy mógł by mi ktoś wyłumaczyć na czym polega różnica pomiedzy pes4 a we8 i która wersja jest lepsza??? Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 różnica polega na: - dosrodkowania w WE8 są bardziej dopracowane, piłka jest bita mocniej i nizej z czego bardziej realistyczny ma bieg (w pes4 mozna to uzyskac jednak są one mniej dynamiczne) - bramkarze w WE8 ruszają się zgrabniej i bardziej reagują na sytuacje. (PES4 czasem jak nie był nawet zasłonięty stał (nawet jak jakas szmatka leciała) - Sama rozgrywka w WE8 jest bardziej (IMO) wolniejsza, ale samemu mozna dac po dynamice.. nawet szybciej niźli w pes4. - Wiecej szczegółów nie zanotowałem (narazie zbyt mało meczy rozegrałem). ALE ogólnie jesli masz pes4 i nie zauwazasz tych rzeczy które napisałem wyżej, nie ma co zmieniać gry. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Nie wiecie czasami gdzie można na żywo jakieś relacje oglądać z innych meczów niż Real vs Juve?? Bo to oglądam, niestety polsatu sport nie mam :( Odpiszcie szybko!! EDIT Napisałem i sam po momencie znalazłem :) Dla chcących na żywo mieć dane aktualne z reszty meczów, kliknijcie tutaj :) Edytowane 9 Marca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Szczerze mówiąć to wolałbym tych wyników nie widzieć :) Barca,Real,Arsenal poza burtą :? Nie pozostaje nic innego jak PES4 :) a co do aktualnych wyników to polecam ten serwis Edytowane 9 Marca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) Szczerze mówiąć to wolałbym tych wyników nie widzieć :) Barca,Real,Arsenal poza burtą :? Nie pozostaje nic innego jak PES4 :) a co do aktualnych wyników to polecam 1319648[/snapback] Widzę że podobnie kibicowaliśmy :( Kurde nic nie idzie mi ostatnimi czasy po myśli :( Jedynie Liverpool utrzymal formę i "nie zawiódł mnie" ;) No i AS Monaco :D No ja obstawiam na finał AC Milan i... No właśnie i kogo ?:) Edytowane 10 Marca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Arsenal odpadl ;(( :mur: :mur: Nic tylko sie powiesić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 chciałeś powiedzieć Barca :(((( niestety Colina wypaczył dwa błędy na korzyść Chelsea :/ już nie obejrzymy najładniejszego futbolu dla oka jaki niewątpliwie grała Barca na czele z Ronaldinho :] ( ta bramka była niesamowita ;) ). I tak Barca najlepsza ;] Na szczęście Juve "uratowało" honor Barcy i rozgromiło Real ;]] bo inaczej bym TV przez okno wyrzucił :((. A Chelsea życzę odpadnięcia w następnym meczu ;] tylko się nie rzucajcie ;p pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ja obstawialem Chelse ;)))) ale to juz nie w tym sęk;] chodzi o to że wyniki mozna spreparowac grając w WE8/PES4 :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ja tak się wkurzyłem wtorkowym meczem że aż w ramach protestu wczoraj nawet na skróty nie włączyłem tunera :) Dziś rano wyniki przeczytałem na onecie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No i gites te buraki ( nie bić :wink: ) z realu nieweszli buehehe a myśleli że jak mają tego cepa ronaldo to im piłka wejdzie w ręce sama :lol: Tylko szkoda mi arsenalu :sad: zawsze na nich licze a im nieidzie w Lidze Mistrzów . PS. Niema to jak Legia buehehe :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) Juz od poczatku obstawialem na final Milan-Chelsea i taki najpewniej ujrzymy.Nie mozliwe przeciez aby do finaly dotarl drewniany Inter,czy Juve grajace w kratke,z przekupionymi sedziami(to sie tyczy serie A,patrz chocby mecz z Roma i karny)jest o wiele slabsze.W gronie faworytow stawialem tez Barce,ale po rewelacyjnym meczu,smiem twierdzic ze najlepszym w XXI w do tej pory-odpadla.Tyle. Edytowane 10 Marca 2005 przez per3z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekka Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 W jaki sposób w PES4 bierze sie udział w PUEFA i LM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Hala do pesa :D :D :D można pobrać stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Wgralem te hale podmieniajac pliki i pytanko z mojej strony:na ktorych obiektach ujrze hale?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A ja sie chcialem zapytac jak to wgrac?? trzeba podmienic pliki afs explorerem ale ktore pliki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja podmienialem PES graphic editor. 0_text.afs-tam poszukaj tych plikow-gdzies ok.4000-cos i podmien wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...