Myszek Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) znalazlem w ultimie za 34,90. moze sobie kupie :D :D :D EDIT: jutro zamawiam przejsciowke :D :D Jak myslicie dlugo trzeba bedzie sie przyzwyczajac do gra na apdzie jak od poczatku gralo sie na klawiaturze?? <_< <_< Edytowane 27 Marca 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 u mnie za 1 razem było trudno... ale kilka meczyków i docenisz pada w tej grze ;]]]. P.S. ATI nawet na www.issonline.pl w news'ie jesteś :P, coś popularny się zrobiłeś ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja specjalnie sobie kupilem porzadnego pada do tej gry naprawde warto A pozatym mam pytanie czy jest jakiś dodatek , łatka która zawiera Polskie drużyny ?? Szukałem na goglach ale jakoś nie moge znaleźć nic takiego jeśli ktośsie spotkał to niech napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy33 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja specjalnie sobie kupilem porzadnego pada do tej gry naprawde warto A pozatym mam pytanie czy jest jakiś dodatek , łatka która zawiera Polskie drużyny ?? Szukałem na goglach ale jakoś nie moge znaleźć nic takiego jeśli ktośsie spotkał to niech napisze 1353074[/snapback] popatrz na stronie www.pes.gameonly.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ludu Roboczy ;) Czy ktos z was gra w PESa na Radku (zwlaszcza 9500@Pro) z instalnietymi Omegami?? Dziala wam?? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ludzie, czy po powiedzmy 15-20 sezonach w Master League wciąż będą nowe talenty czy takowe są tylko na początku gry w Master League ? HELP ME !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ludzie, czy po powiedzmy 15-20 sezonach w Master League wciąż będą nowe talenty czy takowe są tylko na początku gry w Master League ? HELP ME !! :) 1356078[/snapback] Odpowiedź jest na poprzedniej stronie :mur: Zawodnicy odchodzący na emeryturę "rodzą" się na nowo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Odpowiedź jest na poprzedniej stronie :mur: Zawodnicy odchodzący na emeryturę "rodzą" się na nowo!! 1356083[/snapback] A więc jednak jest to, czego się obawiałem... Przez to gra traci na realizmie... Żeby jeszcze miał inny wygląd i inne nazwisko, to byłoby O.K. Ale taki Zidane po zakończeniu kariery znowu będzie wyglądał jak Zidane, tylko że będzie miał 18 lat. Bez sensu. Co sezon powinny być nowe talenty. Ech, i pewnie taki "nowy" Zidane będzie miał te same parametry co "stary"... Ale i tak kocham PES 4 i Master League... :-P :D :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A więc jednak jest to, czego się obawiałem... Przez to gra traci na realizmie... Żeby jeszcze miał inny wygląd i inne nazwisko, to byłoby O.K. Ale taki Zidane po zakończeniu kariery znowu będzie wyglądał jak Zidane, tylko że będzie miał 18 lat. Bez sensu. Co sezon powinny być nowe talenty. Ech, i pewnie taki "nowy" Zidane będzie miał te same parametry co "stary"... Ale i tak kocham PES 4 i Master League... :-P :D :-P :D 1356119[/snapback] A co to za frajda granie zawodnikami z kosmosu? Pomysl w ten sposób: Np: zaczynasz kariere w ML - Zidane ma 32 zanim ustukasz kase żeby go kupic oraz zanim na tyle wysoko awansujesz że bedzie chciał przejsc do twojej druzyny bedzie mial ok 34 /35 lat. Co za sens wtedy go kupować? A może sie przeciez zdarzyc ze nie zdążysz nawet go ściagnac do siebie bo juz na emerytture odchodzi :) mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 witam. Jako ze uwielbiam serie WE(to chyba jedyna pilka w ktora mozna z wielka przyjemnoscia pograc)staram sie grac i podnosic swoje umiejetnosci :wink: dosyc czesto.Jednak gram tylko na klawiaturze a to niestety ogranicza moje pole manewru... Znalazlem chyba neizlego pada , ma on niestety ta wade ze posiada tylko 2 przyciski z przodu , co prawda 6 z boku ale pytano do 'znawcow' :wink: czy bedzie sie dalo dobrze grac na takim padzie z 2 przednimi przyciskami? http://img.ktr.pl/j/joysaitp2500/db.jpg Jesli nei to moze ktos moglby polecic jakiegos dobrego jakosciowo pada po przystepnej cenie :wink: pozatym zastanawia mnie sama optymalna konfiguracja takiego pada oraz zastosowanie 2 galek. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 witam. Jako ze uwielbiam serie WE(to chyba jedyna pilka w ktora mozna z wielka przyjemnoscia pograc)staram sie grac i podnosic swoje umiejetnosci :wink: dosyc czesto.Jednak gram tylko na klawiaturze a to niestety ogranicza moje pole manewru... Znalazlem chyba neizlego pada , ma on niestety ta wade ze posiada tylko 2 przyciski z przodu , co prawda 6 z boku ale pytano do 'znawcow' :wink: czy bedzie sie dalo dobrze grac na takim padzie z 2 przednimi przyciskami? 1357523[/snapback] Ogólnie pad który pokazałeś jest zarąbisty, ale nie do PESa ;) Polecam przejściówkę i jeśli ma być tanio dual shocka od ps1 :) A jeśli ciut drożej to pad od ps2 :) No ewentualnie jest jakiś zastępczy model manty w stylu Duala 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Myśle że pad spoczko A Dual manty bardzo fajny padzik polecam Ponawiam prośbe jeśli ktoś ma jakiś namiar na jakąś łatke z polskimi zespołami to prosze o link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ja posiadam Dual Shocka od PS2 - niezastąpiony. Miałem wcześniej 2 Mediatechy, testowałem nowe Logitechy i żaden pad nie ma takiego dobrego krzyżaka jak od PS2. Kupiłem za 100zł na allegro z przejściówką na 2 Pady, a w mediamarkt widziałem samego pada za 119 :lol:. pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja posiadam Dual Shocka od PS2 - niezastąpiony. Miałem wcześniej 2 Mediatechy, testowałem nowe Logitechy i żaden pad nie ma takiego dobrego krzyżaka jak od PS2. Kupiłem za 100zł na allegro z przejściówką na 2 Pady, a w mediamarkt widziałem samego pada za 119 :lol:. pozdro ;) 1358149[/snapback] Podpisuję się pod tym ręcami i nogami :D Ale co do przejściówki, w MM jest za 49zł pod USB na 2pady :) Dual Shocka 2 można kupić już za 60-70zł orginała na allegro! A przy odrobinie zakręcenia się w 100zł można się zamknąć! Wierz nam lub nie, ale DUAL 2 jest niezastąpiony!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Myśle że pad spoczko A Dual manty bardzo fajny padzik polecam Ponawiam prośbe jeśli ktoś ma jakiś namiar na jakąś łatke z polskimi zespołami to prosze o link 1357699[/snapback] Czesc Mam ten sam padzik tylko mam jeden problem Nie wiem jak ustawić gałki by bylo mozna zrobic zwod Zidan'a?? Taki zwod;-) Tzn moge ale musze przełaczac podczas gry na analoga a to za wygodne nie jest ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Czesc Mam ten sam padzik tylko mam jeden problem Nie wiem jak ustawić gałki by bylo mozna zrobic zwod Zidan'a?? 1358418[/snapback] ati mówisz o tym padzie? http://www.manta.com.pl/produkty.php?id=1093&lang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dokładnie;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no to jak Ty go konfigurujesz ze nie mozesz tego zwodu zrobic ? :D Ja ustawiłem przyciski w grze zamiast w settings.exe i wszystko gra. ustawiałem z wł przyciskiem "analog" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no to jak Ty go konfigurujesz ze nie mozesz tego zwodu zrobic ? :D Ja ustawiłem przyciski w grze zamiast w settings.exe i wszystko gra. ustawiałem z wł przyciskiem "analog" 1358666[/snapback] No i zeby w grze zrobic zwod musisz wlaczyc analoga a mi chodzi oto zebym mogł robic go (ten zwod) bez przelaczania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :blink: w sumie to nie rozumiem chyba :D no a czemu podczas gry masz miec wyłączony "analog"? Jesli go wlaczysz mozesz przeciez nadal grac na krzyzaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 własnie qrde nie moge ;-( Zrob screena jak masz ustawione;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja mam ustawione tak: pad DualShock przez przejsciówke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 To mój konfig: http://exo3.w.interia.pl/PES4%20konfig.jpeg ps. umiecie zrobic jakis ciekawy zwód na pełnym biegu? albo chociaz truchtając? Bo te feinty w miejscu nie zawiele mi sie przydają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Sterowniki macie ze strony manty czy windows'owskie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOZBI Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ze strony Manty... Na jakim sprzęcie ta gra chodzi płynnie.. mam Antka 1700+@2400+ 2x256MB GB 9550 @375/500 stery omegi i przy 1024x768 max detale nie chodzi to płynnie jakbym chciał np. jak PES3 za słaby sprzęt ??? coś ze sterami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Coś ze sterami. U mnie na starusieńkim radku 9100 najlepiej chodzi WE8i :) PES4 powinien śmigać! Uważam że jest dużo lepiej zoptymalizowany niż PES3... Edytowane 30 Marca 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ati--> ja mam te z płytki dołączonej do pada :) Kozbi--> :o , na twoim sprzęcie nie chodzi płynnie? no to na pewno masz cos nie tak :) moze by tak format c: ? :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 OT: Jak myślicie ile dzisiaj POLSKA wygra ? :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Sterowniki macie ze strony manty czy windows'owskie?? 1358835[/snapback] ja mam windosowskie, bo nie mam stacji floppy by wgrac te co dostalem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) ja mam windosowskie, bo nie mam stacji floppy by wgrac te co dostalem;) 1359532[/snapback] :lol: OT: Polska wygrała fartem 1:0 B) fuks ale 3 pkt są :) ...nadal szukam jakiejs ciekawej stronki ze zwodami nie chce mi sie wierzyc ze wszystkie mozliwe sa na stronie pesmoves :? *****************EDIT********************** :mur: :mur: :mur: Własnie dostałem 5:1 z Realem i mam pytanie: Czy u was też Real jest tak ciężki do pokonania? :blink: Gram w ML juz chyba 7 sezon i w każdym Real spośród wszystkich meczy przegrywa z 4,5- w tym średnio 2 ze mną. Jeżeli nie ja z nim wygram to zdobywają wszystko co sie da: puchar,lige , nagrody dla zawodników itp itd .... Jest to niezwykle denerwujące bo gdy patrze na inne ligi to ilość punktow jakie posiadam wystarczyłaby spokojnie na zdobycie w nich mistrzostwa, a że jestem w grupie z Realem to musze stawać na głowie żeby przypadkiem gdzies nie zremisować bo wtedy odskakują mi dziady na kilka punktow :mur: Rozumiem że gra tworzona głównie dla japońców - a ci znają tylko REAL i Beckhama <_< no to podniesli im statsy. no ale BEZ PRZESADY! Na końcu jeszcze chciałem podkreślić że jak dla mnie Ronaldinho jest "very under rated" natomiast zawodnicy Realu - zwłaszcza OWEN jest "very very over rated" Czy jakis option file to reguluje? tak aby zmienił statsy także w ML? Edytowane 30 Marca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...