Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

Coś ze sterami. U mnie na starusieńkim radku 9100 najlepiej chodzi WE8i :) PES4 powinien śmigać! Uważam że jest dużo lepiej zoptymalizowany niż PES3...

1358959[/snapback]

Sprawdziłem już chyba wszystkie stery. Wydaje mi się, że na omegach najlepiej,ale i tak nie jest płynnie. Po wgraniu patcha Wolfa jest jeszcze gorzej... Uuuuuuuu buuuuuuuuu.... :mur: PES3 śmiga, chociaż ostatnio też zaczyna coś się kaszanic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ati--> ja mam te z płytki dołączonej do pada :)

Kozbi--> :o , na twoim sprzęcie nie chodzi płynnie? no to na pewno masz cos nie tak :) moze by tak format c: ? :lol: :wink:

1358985[/snapback]

W styczniu jakoś robiłem, wtedy miałem jeszcze 256ramu i nie podkręcam grafiki i też cięło... Może coś trzeba w opcjach grafiki poprzestawiać ??? Format :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/show_item.php?item=46232998

korzysta ktos z takeigo kabla?? mozna podlaczyc 2 pady a nie jak jeden w klasycznej przejsciowce. czy oplaca sie to kupic zamiast takiej przejsciowki??

PS ale mialem nie fart moglem kupic przejsciowke za 16 zl ale ktos mnie przelicytowal na pol godziny przed koncem gdyby nie glupia szkola do ktorej musialem isc to bym jeszcze zalicytowal :angry: :angry: :angry: :angry:

PS2 Ali Karimi, the Maradona of Asia :blink: :blink: :blink: chyba dales zly link. to jest filmik jaksigos koleisa co sie ciagle kiwa i albo go fauluja albo traci pilke :lol: :lol:

Edytowane przez myszek14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem już chyba wszystkie stery. Wydaje mi się, że na omegach najlepiej,ale i tak nie jest płynnie. Po wgraniu patcha Wolfa jest jeszcze gorzej... Uuuuuuuu buuuuuuuuu.... :mur: PES3 śmiga, chociaż ostatnio też zaczyna coś się kaszanic...

1360220[/snapback]

U mnie bez omeg czyli tylko na 4 potokach w 1280x1024 + max detale na grafie chodzil plynnie, ponad 40FPS.

Ale z omegami gra sie odpala ale wiesza sie przy ladowaniu meczu, nie mam zainstalowanych zadnych poprawek z tych stron ktore tu podajecie. Moze to tego wina??

Wkurza mnie to bo potrzebuje omeg do czego innego :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bez omeg czyli tylko na 4 potokach w 1280x1024 + max detale na grafie chodzil plynnie, ponad 40FPS.

Ale z omegami gra sie odpala ale wiesza sie przy ladowaniu meczu, nie mam zainstalowanych zadnych poprawek z tych stron ktore tu podajecie. Moze to tego wina??

Wkurza mnie to bo potrzebuje omeg do czego innego :/

1363611[/snapback]

Żeby Pes chodził plynnie potrzebuje 60 FPS-ów :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli masz karte NVIDII to problem jest u kazdego ogolnie znany.Wgraj stery 71.84 WHQL,wtedy zostaje jeden pas praktycznie niewidocznybardzo rzadko przesuwajacy sie poprzecznie na ekranie.Jesli masz radka to moze catalysty 5.4 cos dadza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi