KOZBI Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Coś ze sterami. U mnie na starusieńkim radku 9100 najlepiej chodzi WE8i :) PES4 powinien śmigać! Uważam że jest dużo lepiej zoptymalizowany niż PES3... 1358959[/snapback] Sprawdziłem już chyba wszystkie stery. Wydaje mi się, że na omegach najlepiej,ale i tak nie jest płynnie. Po wgraniu patcha Wolfa jest jeszcze gorzej... Uuuuuuuu buuuuuuuuu.... :mur: PES3 śmiga, chociaż ostatnio też zaczyna coś się kaszanic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOZBI Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ati--> ja mam te z płytki dołączonej do pada :) Kozbi--> :o , na twoim sprzęcie nie chodzi płynnie? no to na pewno masz cos nie tak :) moze by tak format c: ? :lol: :wink: 1358985[/snapback] W styczniu jakoś robiłem, wtedy miałem jeszcze 256ramu i nie podkręcam grafiki i też cięło... Może coś trzeba w opcjach grafiki poprzestawiać ??? Format :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hehehe.. ja gram na 5 gwiazdkach. I u mnie wymiata jedynie tak ostro to Barcelona ManUnited.. Real tez czesze, ale gram juz 18 sezon :D i raz wygralem 8:0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hmm jak grasz tyle sezonow to graj na 6 gwiazdkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 na 6 jest latwiejsza;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jest jakis progs ktorym da sie naprawic uszkodzony save? bo dzisiaj wlaczam gre a tu lipa - file is incorrupted :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja mialem tak raz po 6 sezonie:/// niestety nie udalo sie nic zrobic:/ teraz juz gram 18 (niedlugo 19) i robie backupy saveów za kazdym wylaczniem gry:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) http://www.bezanberim.com/modules.php?name...article&sid=149 pierwszy trailer z PES5 :wink: :D ....amazing :blink: B) Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=46232998 korzysta ktos z takeigo kabla?? mozna podlaczyc 2 pady a nie jak jeden w klasycznej przejsciowce. czy oplaca sie to kupic zamiast takiej przejsciowki?? PS ale mialem nie fart moglem kupic przejsciowke za 16 zl ale ktos mnie przelicytowal na pol godziny przed koncem gdyby nie glupia szkola do ktorej musialem isc to bym jeszcze zalicytowal :angry: :angry: :angry: :angry: PS2 Ali Karimi, the Maradona of Asia :blink: :blink: :blink: chyba dales zly link. to jest filmik jaksigos koleisa co sie ciagle kiwa i albo go fauluja albo traci pilke :lol: :lol: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 To byl żart -1 kwietnia dzisiaj :) Swoją drogą to fajnie by było gdyby w PESie możnaby zrobic takie rajdy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 heh juz 2 raz dalem sie w bambo zrobic dzis :lol: :lol: :lol: ale jak myslicie na tym kablu co podalem wyzej bedzie tak samo jak z przejsciowka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Sprawdziłem już chyba wszystkie stery. Wydaje mi się, że na omegach najlepiej,ale i tak nie jest płynnie. Po wgraniu patcha Wolfa jest jeszcze gorzej... Uuuuuuuu buuuuuuuuu.... :mur: PES3 śmiga, chociaż ostatnio też zaczyna coś się kaszanic... 1360220[/snapback] U mnie bez omeg czyli tylko na 4 potokach w 1280x1024 + max detale na grafie chodzil plynnie, ponad 40FPS. Ale z omegami gra sie odpala ale wiesza sie przy ladowaniu meczu, nie mam zainstalowanych zadnych poprawek z tych stron ktore tu podajecie. Moze to tego wina?? Wkurza mnie to bo potrzebuje omeg do czego innego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 U mnie bez omeg czyli tylko na 4 potokach w 1280x1024 + max detale na grafie chodzil plynnie, ponad 40FPS. Ale z omegami gra sie odpala ale wiesza sie przy ladowaniu meczu, nie mam zainstalowanych zadnych poprawek z tych stron ktore tu podajecie. Moze to tego wina?? Wkurza mnie to bo potrzebuje omeg do czego innego :/ 1363611[/snapback] Żeby Pes chodził plynnie potrzebuje 60 FPS-ów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja tez;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Liverpool Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Wie może ktoś jak zrobić przewrotke w PESIE 4??czy to zalezy od umiejetnosci piłkarza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dośrodkowanie na wprost bramki na klate zawodnika - w momencie przyjęcia naciskasz R2 bodajże i gdy piłka spada to w odp momencie musisz 2 x nacisnąć [] --strzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flighter Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 PES 4 rządzi i nic tego nie zmieni:))no chyba ze EA Sports się postara. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Niespodzianka (ale chyba wszyscy ja juz znaja;-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a to sie nie gryzie z Wolfem2005? i czy jest to do WE8Int? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mam prośbe jeśli ktoś tego patcha zassa i miałby możliwość udostępnienia na serwerze to byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) mi tak jak wszystkim stanelo na 99,9 :cry: :cry: :cry: Nikt nie seeduje. to http tez nie dziala :cry: :cry: Moze po polnocy ruszy. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja juz mam od rana;-) Moge udostepnic plik nr. 6!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Moze powrzucaj na yousendit.com part 1-5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 juz mam :D :D :D a ati kiedy rusza liga?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Mac Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 juz mam :D :D :D a ati kiedy rusza liga?? 1368394[/snapback] jak dostanie licencje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Z torrenta nic nie idzie...Stoi patch w miejscu i to nie na 99,9 % :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 co za goście z was, niech stoi na 99,9 olej to, masz podanego linka do part6 i to właśnie ten plik jest nie dociągnięty przez torrenta, więc zrób to przez http i dociągnij ten plik, sposób sprawdzony, u mnie zadziałał :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 u mnie tez zadzilal :D :D :D na issonline.pl jest podany adres http. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam mały problem, podczas gry cały czas latają po ekranie jakieś pasy - jak to wyeliminować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jesli masz karte NVIDII to problem jest u kazdego ogolnie znany.Wgraj stery 71.84 WHQL,wtedy zostaje jeden pas praktycznie niewidocznybardzo rzadko przesuwajacy sie poprzecznie na ekranie.Jesli masz radka to moze catalysty 5.4 cos dadza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...