lutek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 MULTI DZIAŁA !!! Sprawdzone ... piknie sie gra , ni przycina nic normalnie cudeńko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 MULTI DZIAŁA !!! Sprawdzone ... piknie sie gra , ni przycina nic normalnie cudeńko ... No to siuper, tylko dlaczego nikt nie chciał tego ze mną przetestować :cry: Dziś jestem cały dzionek w pracy, ale jutro od rana mogę katować pesa przez neta, byle było by z kim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Okej a jak w sieci ? lokalnej czy bedzie mozna grac ? juz ktoś testował ? czy trzeba mieć neostrade lub dsl samemu aby grac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Są juz jakieś modyfikacje składów, stadionów i zawodników? Gerard juz coś zmontował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 CUD! gra działa na Duronie 800 z GF4 Ti4200 - klatek ma od 35 (pod bramką) do 50 (jak mało zawodników) gram na kamerze Wide nie ma Matrixa - a w 3 był. katuję demko z tym modem. akcje można konstruować przepiękne - udało mi się zrobić raz cudo: Beckham biegnący bokiem boiska dośrodkował na pole karne do Owena, który strzałem z woleja walnął w bramkę - piłka uderzyła w poprzeczkę, zawodnik przeciwnika (Szwecja) próbował ją wybić, ale nie trafił :!: w piłkę, piłka wleciała wprost pod nogi nadbiegającego Beckhama, który pięknym zwodem zmylił drugiego obrońcę, po czym podał dołem Owenowi i było okieno! chyba z 15 razy oglądałem powtórkę tej akcji... wszystko wyglądało REALISTYCZNIE! chociaż faktycznie czasami piłka ma tendencje do zapominania o grawitacji i oprze powietrza - szczególnie, jak strzela Beckham - petardy potrafi przywalić takie, że tylko się za głowę złapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Panowie - quick help - czy ten pad :arrow: Manta PS2/PSX/PC będzie ok ?? Czy lepiej pad od PS2 + przejściówka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 quick answer takiego pada mam i działa wyśmienicie !! to to samo co dualk shock ja mam go od 7 miechów i spisuje sie swietnie łykaj go w ciemno najlepiej na allegro tam maja taniej te pady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Panowie - quick help - czy ten pad :arrow: Manta PS2/PSX/PC będzie ok ?? Czy lepiej pad od PS2 + przejściówka? imho pad bardzo fajny, ostatnio kupilem go w MM ale niestety byl walniety i na wymiane musialem czekac tydzien czasu (bo akurat to byl ostatni egz.) :( dalem sobie spokoj i nabylem dual-a 1 + przejsciowke i jestem very happy bo zarowno NBA jak i PES4 nabieraja nowe znaczenia ps. gdyby nie to ze byl to ostatni na bank smigalbym na nim, wiec moge Ci go polecic bo wykonanie bardzo solidne, lezy w rekach lepiej niz dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Dzięki za rady - wezmę tą Mantę. Chciałem zamówić online, ale nie wytrzymam i zaraz jade go szukać na mieście. Gra jest arcypiękna :!: Ja dziś od rana szarpie i nie mogę się oderwać. Super są zrobione dośrodkowania - tego nie da się opisać słowami...Podania w uliczke - miodzio. Ogólnie dynamika gry, zwrotnośc akcji i zaskakujące momenty. Tego NIE MA w Fifie i nigdy nię będzie! To co zawsze podobało mi się w PES to to, że praktycznie każda bramka, akcja wygląda inaczej i za z każdym golem ciesze sie jak dziecko :D Dla mnie 10/10 zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 kuzyn ma tą Mantę i nie może się doczekać, aż mu się popsuje. następnie kupi dual shocka od PS2 także moim zdaniem pady od PS2 są najlepszymi urządzeniami do gier, jakie można sobie wyobrazić. ja bym brał Dual Shocka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 jeśli mogę wtrącić na temat pada = zakupiłem sobie coś takiego jak Logitech Dual Pad, z wyglądu i budowy identyczny jak pad z ps2, kupiłem go specjalnie dla PES3, do dziś działa wyśmienicie choć targałem go cały rok, polecam bardzo bardzo bardzo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 jeśli mogę wtrącić na temat pada = zakupiłem sobie coś takiego jak Logitech Dual Pad, z wyglądu i budowy identyczny jak pad z ps2, kupiłem go specjalnie dla PES3, do dziś działa wyśmienicie choć targałem go cały rok, polecam bardzo bardzo bardzo 8) To ten Logi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 ten pad Logitecha jest z kolei REWELACYJNY dorównuje temu od PS2 :) ale chyba jest droższy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 pad jest super, myśle, że 96zł to nie jest wygurowana cena za markowego pada, odchodzą zabawy z przejśćiówkami itp... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7543 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 kuzyn ma tą Mantę i nie może się doczekać, aż mu się popsuje. następnie kupi dual shocka od PS2 także moim zdaniem pady od PS2 są najlepszymi urządzeniami do gier, jakie można sobie wyobrazić. ja bym brał Dual Shocka Co ty chrzanisz? Mi padł Dual Shock 2 i kupiłem tą mantę i naprawdę nie ma żadnej rożnicy a już na pewno takiej która tłumaczy sens wydawania trzykrotnie większej kasy./ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 właśnie jestem po pierwszym moim meczu w pes'a juve - ac milan [ja :] 0:0, 0:0, 0:0, 0:1 :]]] hehe Dodam że gram na najwyższym poziomie [5g] i 10 min połowa. Gra się fajnie, powiem tak, jest więcej "wolności" niż w fifie :]]] bo w fifie gra jest imho dość schematyczna [przynajmniej jak ja trochę pograłem to mi się zaczeło powolić nudzić ] Co do grafiki to sami piłkarze jak najbardziej okey, ale murawa i bramki eeeh, szkoda słów, mogło by to wyglądać o wiele lepiej bo kojarzy mi się to z fifą '95 poważnie A rzeczą która mnie najbardziej denerwuje w pes 4 jest... jest menu [pixelki a'la tony hawk] i oznaczenia pada żywcem z pleya bo według mnie jest to olewanie w jakimś sensie graczy pc. A tak ogólnie to pes 4 jest całkiem niezły, ale brakuje mu tego czegoś hmmm, jakby tak wymieszać pes'a 4 i fife może by powstało to o co chodzi hehe :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Bez mieszanie FIFY05 z PES4 !!! Ludzie nie porównujcie tych gier !! Jednemu trawa nie pasuje i Bramki drugiem grawitacja .... nie mówie że gra jest wolna od błedów ale weźcie i nie przesadzajcie że np. brak sędziów liniowych jest poważnym błedem czy że sędzia główny sie "traci" ludzie co jest z wami !!! Czy wy wogóle macie pojecie co piszecie ??? Proponuje z 3 razy przemyśleć wypowiedz zanim wyślecie to na forum ... no a Manta robiii wg. jednego z forumowiczów duuużo lepsze pady NIż Sony co sprzedało raptem 50 mln konsol i nikt na pada nie nażekał ... POZDRAWIAM ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 W vobisie jest ten logi Dual Pad za 99zł - jutro kupie. Spadam na partyjkę PES4 8) EDIT Co do grafy to mi się podoba - pełen oldschool ;] Nie jest ani brzydka ani cukierkowa. Tnie mi niemiłosiernie przy 1280x1024 (GF4MX) ale ostro ciupam ;] EDIT2 Dajcie namiary na najlepszą stronke o PES4 w sieci. Taką, na kórej najwcześniej pojawiają się najnowsze łaty, updaty, dodatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A tak ogólnie to pes 4 jest całkiem niezły, ale brakuje mu tego czegoś hmmm, jakby tak wymieszać pes'a 4 i fife może by powstało to o co chodzi hehe :]]] napisz mi proszę co dodales by z fify?? oprócz prawdziwych nazwisk i wszystkich klubów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Co ja bym dodał z FIFY hmm no pomyślmy ..aha te Orginalne nazwiska,kluby aha bez tego .. to może ..hmm no własnie to eeee jak to sie .. ... ekhm.. no i te ustawienia dzwięku sa wypas ....iii no ten tego...a tako wogóle to ten Owen tam jest jak Beckham ii te akcje schematyczne sa wypasione ..no i wogóle ....a najlepsza to jest ta opcja jak to ona sie nazywała w FIFIE aa już wiem UNINSTAL .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andra Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Może pomyślicie, że zgłupiałem, ale ten pad kupuje tylko do PESa4 :!: http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/5818 ten pad mi się podoba, może ktoś go ma, albo by jakiś lepszy zaproponował do PC. Dobry on jest :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 no faktycznie zgłupiałes ten pad ma 10 przycisków a do pes4 potrzebnych jest 12 :) odpusc sobie tego pada poniewaz jest za drogi 196 zł chyba och......i w tym sklepie takie redło :) kup sobie lepiej pada do ps2 + p[rzejsciówka lub mante lub tez co inego co jest 12-to prtzyciskowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 no dobra, pełną wersję mam i szlag mnie trafia jak widze te wymagania. 1024x780 i tnie się szczególnie przy powtórkach (20FPS WRRRR) i przy polu karnym (40FPS WRRRR) Spróbuje ze starszymi sterownikami a jak nie pomoże to kupie dubble speed i będę gral na 1200 rozdzielczości. Aha i ten multi to jednak ma troche wymagania sieciowe, jeśli admin nie przekieruje portów to sobie tylko na LANie pogram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 na ile osób jest multi? 8? jeśli tak to zostały jeszcze 2 sloty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 już gracie? jak co jestem chętny i moge postawić grę [chyba neo uciągnie ] a co do tego co bym dodał z fify do pes'a to tak: - to o czym już mówiliście czyli stroje, nazwiska, ilość dostępnych klubów - animacja zawodników [szczególnie bramkarza bo w pes'ie to imho słabo ] - grafa otoczenia [murawa i bramki] no i chyba tyle :]]] a na koniec spuentuje to moim ulubionym powiedzeniem "nie ma rzeczy doskonałych" ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 czy ktoś grał w pes'a na neo? :[ bo próbowaliśmy i nie działa nie chce się połączyć, ciągle waiting i waiting... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper84 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Trzeba wylaczyc Firewalla w win xp i będzie się łączył na neostradzie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 to już wiem, tylko nie da się tego wyłączyć :[[[ to znaczy wiem jak ale to nie działa bo mam nis i kicha :[ eeeh, powalcze z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Jestem już po kilku meczach i gra jest super. Miło mnie równiez zaskoczyły wymagania. Sprzęd jak w odpisie do mocnych nie należy a gra lepiej chodzi mi niż PES3. No i nie ma tych denerwujących zwolnień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 panowie, zagraliśmy z turzolem meczyka i to co się dzieje jest nie do opisania 8O no poprostu MASAKRA, normalnie przeklne na głos i dostane punkty, bo warto jest ciach!A ZAJEBIŚCIE DOciach!IE SUPER 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...