LOBO Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Hmmm mam pytanie dotyczące wymagań winmodemów - mianowicie - czy wszystkie potrebują procesora MMX ?? - potrzebuję połączyć do sieci komputer posiadający na pokładzie p166 (bez mmx ofcourse) i szukam możliwie najtańszego sposobu... ale nie wiem czy jednak nie skończy się na kupnie urządzenia zewnętrznego .. może macie jakieś typy tanich modemów z niskimi wymaganiami sprzętowymi ?? A i jeszcze dobrze żeby to był model dostępny poza Polską bo potrzebuję go w stanach .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 To zalezy scisle od modelu modemu ....w praktyce zazwyczaj te, ktore maja Voice/fax/phone korzystaja z instrukcji mmx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Powiem ci szczerze ten sam problem miałem do serweru gdzie były dwa procki Pentium 166 bez mmx szukałem wewnetrznego który nie wuymagął mmx ale nie znajdziesz dzis wszystko produjuja na mmx-a słyszałem jedynie ze Zoltrix Spirit chodzi nawet na 486 ale w wielu miejscach tez czytałem ze wymagał jednak mmx-a wiec nie wierzyc lepiej.Ja kupiłem ostatecznie modem taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26206590 Jeszcze go nie otrzymałem ale cena praktycznie wewnetrznego modemu i bedzie na przyszłość :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Proponuję zakup procka MMX. Ja kupiłem 166MMX za 35 zeta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Lobo: chcesz kupic modem zewnetrzny za 15PLN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...