hector Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Dostałem do podkrencenia starego kompa kupionego w optimusie z ce. 500 PPGA i w żaden sposób nie mogę stwierdzić jaka to MB na płycie nic nie jest napisane, pełna optimuso-konspiracja.Panowie z optimusa rozkładają ręce, mówią że na gwarancji powinno być napisane ale nie jest. Podobno mozna jakoś uzyć numerki biosu itp. które wyswietlaja sie przy starcie kompa, ale może wiecie coś bliżej, ewentualnie macie jakieś inne sugestie. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ściągnij sobie aide a ona prawde Ci powie. Mialem ten sam problem bo potrzebowalem zrobic flash biosu na plycie ktorej nie znałem. Aida i po bólu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 taa nie trzeba bylo tego topicu zakladac w 4 roznych dzialach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hector Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Sorry za nadgorliwość, a tak w ogóle to gdzie tą aidę można trafić, zapuściłem kilka wyszukiwarek i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hector Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Sorry za nadgorliwość, a tak w ogóle to gdzie tą aidę można trafić, zapuściłem kilka wyszukiwarek i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 http://www.pclab.pl/modules.php?op=modload...rticle&sid=8747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...