nrg Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Witam Pytanie do tych co posiadają złączki wtykowe camozzi 14, jakich węży używacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Blad zrobiles, ze kupiles zlaczki 14 OD. Weze OD 14 jest bardzo ciezko dostac. Trzeba bylo brac albo 12 albo Sangi 16 - nie byloby teraz problemu. Poszukaj w sklepach motoryzacyjnych lub na stacjach benzynowych weza 15 OD (ten sie czasami trafia). Ma on kolor lekko niebieski, ale jest strasznie twardy - w sumie tylko dzieki temu da sie go wepchnac w mniejsza zlaczke. Ja mam Camozzi 14 przy GPU i tylko taki waz udalo sie znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrg Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jeszcze nic nie kupiłem :D tylko sie orientuje bo tak właśnie myślałem, że będzie problem z wężami a teraz używam normalnych camozzi 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Sorry za straszliwie lamowate pytanie ale niestety muszę je zadać: te złączki służą do łączenia węża?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...