Yaros Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jak w temacie - chciałbym zrobić sobie/komuś koszulkę z obrazkiem z pliku. Na necie znalazłem kilka stronek ale szukam czegoś sprawdzonego (dobra jakość koszulki, nie spierający się nadruk, szybka realizacja no i przystępna cena ;-) ) czyli czekam na opinie ludzi, którzy skorzystali i są zadowoleni. Może być równierz nie przez net - obszar Piaseczno, Warszawa, Łomianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 www.orfi.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 O widzę mój obszar. A orfi rządzi... dla którego pana ta koszulka z napisem 'klęknij i złóż mi pokłon'? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 No dokładnie to Głosków ;-)) [Głosków - mieszkam, Łomianki - pracuję, Warszawa - codziennie przejeżdżam :)) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ja robię kurs Zalesie Dolne -> $dc codziennie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 tia... ;] ..."napis twoim bogiem ma byc pod zdjeciem tak ? " ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 To były czasy ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D ja kiedys z Ciekawosci poszedlem do 1 i okazalo sie, ze koszta sa naprawde niskie ;] otoz nadrukowanie czegokolwiek z pliku na swojej koszulce zawiera sie w granicach 7pln za kolorowy full wypas 10 czyli calkiem tanio.. ale skoro tylko internet istnieje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D ja kiedys z Ciekawosci poszedlem do 1 i okazalo sie, ze koszta sa naprawde niskie ;] otoz nadrukowanie czegokolwiek z pliku na swojej koszulce zawiera sie w granicach 7pln za kolorowy full wypas 10 czyli calkiem tanio.. ale skoro tylko internet istnieje :]To może znasz takie agencje w Krakowie??? Z checią bym się tam wybrał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 http://www.labelart.v1.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Wielkie dzięki PiT, ale ja takich co robia hurtem mam na pęczki. A mi chodzi o detal (1 może 2 sztuki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 bedziesz mial na caly sezon... ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Pomyślę o tym ;) (sorry za OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 http://fiberya.com/cgi-bin/webshop/sklep.c...22b0de2b906d86e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 kazik2000 - z tego co wiem to na Karmelickiej jest/byla firma co robila nadruki w detalu, tylko dorwe kumpele i sie jej spytam czy to dobre bylo i gdzie dokladnie ta firma jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D (...) ale skoro tylko internet istnieje :]To może znasz takie agencje w Krakowie??? Z checią bym się tam wybrał ksiazka telefoniczna bratku i do dzieła :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D (...) ale skoro tylko internet istnieje :]To może znasz takie agencje w Krakowie??? Z checią bym się tam wybrał ksiazka telefoniczna bratku i do dzieła :] Odcieli mi wychodzące ;) Poza tym że tego jest mnóstwo to ja wiem. Ale interesuje mnie pewność firmy i to, że moja koszulka za drugim praniem się nie zetrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 [...]Ale interesuje mnie pewność firmy i to, że moja koszulka za drugim praniem się nie zetrze.Jeżeli zrobią ci ten nadruk sitodrukiem to nigdy ci on nie zejdzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Moze to malo cie interesuje ale w Łodzi w supermarketach Gean jest takie stoisko gdzie gosc od reki wykonuje taki nadruki na koszulke i nie tylko . Nie wiem jaka to metoda ale w kazdym razie mam taka koszulke i nadruk wytrzymal juz rok bez zadnych odpryskow. Zobacz moze w wawie w ktoryms z marketow jest takie stoisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 To, że w Łodzi są takie stoiska to wiem - ale w Wawie nie chce mi się zwiedzać marketów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...