Skocz do zawartości
Yaros

Koszulka z własnym nadrukiem

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - chciałbym zrobić sobie/komuś koszulkę z obrazkiem z pliku. Na necie znalazłem kilka stronek ale szukam czegoś sprawdzonego (dobra jakość koszulki, nie spierający się nadruk, szybka realizacja no i przystępna cena ;-) ) czyli czekam na opinie ludzi, którzy skorzystali i są zadowoleni. Może być równierz nie przez net - obszar Piaseczno, Warszawa, Łomianki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D ja kiedys z Ciekawosci poszedlem do 1 i okazalo sie, ze koszta sa naprawde niskie ;] otoz nadrukowanie czegokolwiek z pliku na swojej koszulce zawiera sie w granicach 7pln za kolorowy full wypas 10 czyli calkiem tanio.. ale skoro tylko internet istnieje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D ja kiedys z Ciekawosci poszedlem do 1 i okazalo sie, ze koszta sa naprawde niskie ;] otoz nadrukowanie czegokolwiek z pliku na swojej koszulce zawiera sie w granicach 7pln za kolorowy full wypas 10 czyli calkiem tanio.. ale skoro tylko internet istnieje :]

To może znasz takie agencje w Krakowie??? Z checią bym się tam wybrał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oprucz netu sa takze agencje reklamowe :D (...) ale skoro tylko internet istnieje :]

To może znasz takie agencje w Krakowie??? Z checią bym się tam wybrał

ksiazka telefoniczna bratku i do dzieła :]

Odcieli mi wychodzące ;)

Poza tym że tego jest mnóstwo to ja wiem. Ale interesuje mnie pewność firmy i to, że moja koszulka za drugim praniem się nie zetrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to malo cie interesuje ale w Łodzi w supermarketach Gean jest takie stoisko gdzie gosc od reki wykonuje taki nadruki na koszulke i nie tylko . Nie wiem jaka to metoda ale w kazdym razie mam taka koszulke i nadruk wytrzymal juz rok bez zadnych odpryskow. Zobacz moze w wawie w ktoryms z marketow jest takie stoisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi