benek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 jak w temacie 8O TU link a tu 1 z fotek: ___ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hehehe gdybym zobaczył swojego kompa w takim obłoku to bym chyba zawału dostał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No ładnie. Ale z tego co tam dojrzałem to 4GHz to nei przekroczyli max. było 3998, ale chyba włączał się do 4,3 GHz, choć już nie ma screena z wcpuid. A te obłoczki są aż miłe dla oczu. Nie ma to jak ściegu (czy szronu)troszkę na płycie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 joll... 4ghz???? jakos niechce mi sie wierzyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No ładnie. Ale z tego co tam dojrzałem to 4GB to nei przekroczyli max. było 3998, ale chyba włączał się do 4,3 GB, choć już nie ma screena z wcpuid. A te obłoczki są aż miłe dla oczu. Nie ma to jak ściegu (czy szronu)troszkę na płycie. :) chyba 4,3 Ghz ? , 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No ładnie. Ale z tego co tam dojrzałem to 4GB to nei przekroczyli max. było 3998, ale chyba włączał się do 4,3 GB, choć już nie ma screena z wcpuid. A te obłoczki są aż miłe dla oczu. Nie ma to jak ściegu (czy szronu)troszkę na płycie. :) chyba 4,3 Ghz ? , 8) :) pewno że tak... :( Tak to bywa jak się szybciej pisze niż myśli :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topcat Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 chyba zloze sobie cos takiego u siebie w domu tylko na AMD-ku. lepsze to niz chlodzenie woda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 fajne ale zostane przy swoim chlodzeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hieh, tylko wlaczyli :? jak 3dmarka przejdzie niech dadza znac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 joll... 4ghz???? jakos niechce mi sie wierzyc 4Ghz to juz jakies 2-3 tygodnie temu bylo z P4 2.53Ghz Teraz jest 4.3Ghz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zadna nowosc. Juz dawno szaleni Japonczycy kreca P4 na 4GHz. Przy takiej temp. jaka oni uzyskuja z tym cieklym azotem to nic nowego. A wyglada to super jak taki obloczek pary wodnej sie unosi nad wszystkim. Takie chlodzenie jest tylko dla sportu bo ciagle trzeba uzupelniac parujacy azot, z takiego kompa nie da sie zbytnio korzystac na codzien :lol: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 podobny ale duuuzoooo mniejszy splywal z mojego parownika jak mial -22C, wilgotny dzien byl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Wolalbym freon berkuta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...