Skocz do zawartości
benek

Pentium IV 2.8@4.0 - szok !!!

Rekomendowane odpowiedzi

No ładnie. Ale z tego co tam dojrzałem to 4GHz to nei przekroczyli max. było 3998, ale chyba włączał się do 4,3 GHz, choć już nie ma screena z wcpuid.

A te obłoczki są aż miłe dla oczu. Nie ma to jak ściegu (czy szronu)troszkę na płycie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładnie. Ale z tego co tam dojrzałem to 4GB to nei przekroczyli max. było 3998, ale chyba włączał się do 4,3 GB, choć już nie ma screena z wcpuid.

A te obłoczki są aż miłe dla oczu. Nie ma to jak ściegu (czy szronu)troszkę na płycie. :)

chyba 4,3 Ghz ? , 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładnie. Ale z tego co tam dojrzałem to 4GB to nei przekroczyli max. było 3998, ale chyba włączał się do 4,3 GB, choć już nie ma screena z wcpuid.

chyba 4,3 Ghz ? , 8)

:)

pewno że tak...

:(

Tak to bywa jak się szybciej pisze niż myśli :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadna nowosc. Juz dawno szaleni Japonczycy kreca P4 na 4GHz. Przy takiej temp. jaka oni uzyskuja z tym cieklym azotem to nic nowego.

A wyglada to super jak taki obloczek pary wodnej sie unosi nad wszystkim. Takie chlodzenie jest tylko dla sportu bo ciagle trzeba uzupelniac parujacy azot, z takiego kompa nie da sie zbytnio korzystac na codzien :lol:

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...