Baku [PL] Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Witam! Mam trzy komputery a w jednym z nich Duron'a 1800Mhz i MSI KT4AV. Co mam zrobić żęby odblokować pamięć L2 (z 64 na 256kb) w tymże Duronie? Prosze o dokładny opis. Przepraszam za dublowanie topiców... L2 to wygląda tak . . . . . - . . . . . I czy jak go odblokuje to w tej tabelce po załadowaniu biosu ale przed startem systemu bedzie mi nadal pokazywać 192 czy moze juz 384? PS: Czy warto Athlon_FX-51 3200+ podkręcić do 2.5Ghz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 W tym duronie nie da sie odblokowac dodatkowego cachu. Jest to procesor po 39 tygodniu 2003 roku wiec jest to niewykonalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku [PL] Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 AhA :( A mnożnik mogę odblokować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Mnoznik tak ale tylko programowo tzn systemowo - bo z biosu go nie zmienisz. Poszukaj o laczeniu mostka L5 i poczytaj co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...