rzymo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 mozna bez problemu zinterowac sp1 lub 2 z windowsem. przepis i soft jest tu. ale jak zintegrowac go ze wszystkimi poprawkami z windows update, tego nie wiem... (ale chetnie sie dowiem)Jeśli się nie mylę, to jest coś o tym w najnowszym numerze (nie śmiać się :smile: ) KSE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Masz na myśli Komputer świat-Expert?Jeśli tak to super właśnie do mnie jedzie:)A co do zegara w Win chyba znalazłem rozwiązanie zainstalowałem SP2 i jak narazie wszystko OK:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Niestety problem z zegarem wrocil nawet po update-cie:(Juz nie wiem co robic!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Tak sie zastanawiam.... Miałem podobny problem ale w ustawieniach windy wyłączyłem synchronizacje czasu z serwerem. Chodzi o serwer Microsoftu. Każda winda ma taką funkcję ustawioną domyślnie, może to to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Sprawdze to ,moze pomoze !Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arton Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 A nie zapomniales nakrecic zegarka?;) Moze takie ma objawy jak juz sprezynka jest slabo naciagnieta;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...