^NiuNiek^ Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Sapphire Radeon 9800PRO Atlantis 128MB DDR TV&DVI - 1127.00 PLN czy GigaByte ATI Radeon 9800Pro 128DDR TV/DVI - 1095 zł cena sie praktycznie nie roznia i mam dylemat prosze o opinie na temat wspomnianych kart, jak z oc itp. z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73475 ps - bierz szafira... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 bier Sapphire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Sapphire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 a czemu nie gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Dlatego: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 jakoś wątek w tym topicu nie wyjaśnia dlaczego... domyślam się ze chodzi o to czy r350 czy r360 i jakie pamiątki, bo chłodzenie jest w gruncie rzeczy takei samo, no nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 jakoś wątek w tym topicu nie wyjaśnia dlaczego... domyślam się ze chodzi o to czy r350 czy r360 i jakie pamiątki, bo chłodzenie jest w gruncie rzeczy takei samo, no nie... Niestety nie wyjaśnia, ale na forum nie ma nic więcej, a przynajmniej ja nie mogę nic znaleść, chociaż bardzo mnie to interesuje. Szukam Radka 9800pro z rdzeniem r360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...