dogbone Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Ok. Co powiecie o płycie Epox 8khal ? Wszyscy mi polecają Epoxa ale nie tego więc chciałem poznać waszą opinię na temat tej płyty.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 hmm przed kupnem mojego 8kha+ myslalem nad wlasnie 8khal . Plytka to obecieta 8kha+ reguluje sie wszytskie mozliwosci procz fsb na dipswitchach. Jest mniejsza od 8kha+ o 1/4 laminatu. Podkreca sie na niej dosc fajnie na twoej pc osiagneli fsb 166mhz ma wysokie Vmem az do 3,2V. Jezeli nie masz skad wytrzasnac tych 50zl(roznica pomiedzy khal a kha+) to wez ja chyba ze jeszcze popatrz za soltekiem drv4 u mnie kosztuje 420zl!!!. Recenzja plyty znajduje sie tu : http://www.twojepc.pl/artykuly.php?id=kt26...6_mobo_roundup2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogbone Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ew. myślałem o Shuttle DOT AK-31 v3.1 Via KT-266A DDR.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Shuttle jest bardzo dobra plyta!!! szczerze to wolalbym ja od 8khal poniewaz wszytskie opcje oc i pamieci w shuttlu wykonuje sie w biosie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jest to dupna płyta poniwarz ma 2-fazowe zasilanie 8kha+ ma 3-fazowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Daj sobie spokój z 8KHAL. Ja jestem (nie)szczęśliwym :( posiadaczem i bardzo chcę wymienić na 8KHA+ albo Solteka drv4. Ma okropnie mało miejsca wokół gniazda, także żaden większy wiatrak Ci nie wejdzie. Poza tym mam jakieś problemy z AGP :cry: i po prostu obraz mi haczy hoć pod maską całkiem całkiem :P Coil --------------------------------------------------------------------------------------------------- XP1700, Epox 8KHAL, Maya R8500, Barracuda IV 40GB, 256 DDR Elixir, SB Live Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...