ravzar Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Jestem w trakcie poszukiwania krućców. Jedyne które by sie nadawały ze wzgledu na srednice gwintu sa plastikowe ( dzial ogrod obi ), wszystkie metalowe jakie znalazlem maja za dużą średnicę gwintu. Jakby ktoś miał namiar na jakieś odpowiednie w tych rejonach co poszukujemy miedzi ( Katowice i okolice) to prosilbym o cynk ( najlepsze byly by camozzi w rozsadnej cenie, nie takiej jak na mcs) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zeppelin dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 No wreszcie dzisiaj kupiłem miedź w Imielinie, skład rewelacyjny :) Można sie brać za bloki na chipset igrafike :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 oni tam tna na wymiar jak sie chce? czy jakies gotowe "szablony" maja? rozumiem ze plaskowniki ale jakie? z gory dzieki za info, i jaki bus jedzie tam wz dworca z katowic? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak dojechać - było na forum, wraz z poprawkami. A tną na jaki wymiar sobie zażyczysz, ale niestety nie super dokładnie (ja spędziłem pół dnia na równaniu 1 bloku - tego najgorzej wyciętego - był taki: +------ | | +---------+ Super rysunek, wiem :-) ale różnica była ok. 4 - 4.5 mm na bloq 40 mm więc dużo. Jak mu się piła z chłodzeniem nie zepsuje i nie będzie ciął gumówką to powinno być równo. Ja miałem pH więcej niż 5.5 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 a spoko :) dzieki a zeby nie robic nowego tematu to zapytam tu, wiecie gdzie dostac plexi od 1,5cm do 2cm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Właśnie, ja się dołączam do plexi. Potrzebne mi 1 cm. Ale jakoś nie widzi mi sie kupowanie całego duzego kawała. Nie wie ktoś gdzie mi sprzedadzą taki malutki kawałek do bloku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zuli, szukałeś kiedyś króćców w Katowicach. Znalazłem 12 i 16 mm 3/8 po 6,7 trochę drogo ale i tak taniej niż w sklepach z WC ;-) Są firmy BOSCH do pneumatyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ooo a gdzie dokladnie jesli mozna wiedziec? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 W sumie podaj info gdzie to kupiłeś bo się przyda :) A gdzie kupowałes plexe jeśli udało Ci się kupić mały kawałek? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 plexe podobno mozna dostac w myslowicach ale dokladnie nie wiem gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Jeżeli pytanie jest o króćce to są na Warszawskiej koło skrzyżowania z Francuską (wychodząc z Francuskiej na prawo i niedaleko po lewej) w sklepie BOSHA. Tylko jak będziecie no narzekajcie że drogo. Może jeszcze będą taniej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 korccy mozna tez szukac w sklepach instalacyjnych... ja w poznaniu poszedlem najpierw do castoramy a pozniej pojechalem na poszukiwanie sklepow instalacyjnych i znalazlem (na obornickiej chyba) ze 4 sklepy 1 kolo 2'go... nie wiem dokladnie jakie byly - szukalem tylko szybkozlaczek, ale jakies inne tez widzialem co do miedzi - ponad 20 zl/kg to troszke duzo, ale coz - zobaczymy co da sie zrobic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraki20 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Plexsi mozesz kupic w firmie tuplex majom tez siedzibe w katowicach tylko zaraz idz tam na magazyn to cos tam ze sciepkow ci znajdom:) a krucce to do castoramy przy kompresorach tam byly ostatnio jak ogladalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Kraki20 - a w jakim miescie est ta firma? jak w pniu, to moze cos dokladniej powiesz o adresie :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 w jakim miescie est ta firma? jak w pniu, to moze cos dokladniej powiesz o adresie :P ?? 1547787[/snapback] Google nie gryzą :arrow: http://www.tuplex.pl/portal/ofirmie/filie/...an/kontakt.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...