MeNtHaL Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Siema Mam pytanie czy ktoś z was ma stery KX na karcie z czipsetem CMI 8738 6CH ? Mam kartę MiNt'a i nie wiem czy mi to zadziała a ja cholernie nie lubie resetować kompa i potem czekać... więc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 a ja cholernie nie lubie resetować kompa i potem czekać... więc? :lol: a ja cholernie nie lubię wyręczać kogoś bo mu się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 a ja cholernie nie lubie takich odpowiedzi , prosze kogos inteligentnego o odp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 MeNtHaL: po raz kolejny jestes bezczelny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 MeNtHaL: po raz kolejny jestes bezczelny ...Ponosi mnie jak walą mi ludzie texty. Sorry ale czasami to jest wkurzajace jak oczekujesz pomocy a otrzymujesz bardzo smieszny text - a mi wcale nie jest do smiechu. A co do tamtej "afery" to przykro mi ze zle odczytalem stronke przynajmniej w ten sposob nauczylem sie czegos odnosnie kart muzycznych a wiem duzo, wierz mi lub nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 KX są to stery do kart ze stajni Creative. A Ty się pytasz o produkt CMI - więc nie rób z siebie idioty. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...