MELEX Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 mam moze lamerskie pytanie, jak moge podkrecic pentiuma 200, chocby troche bo ma juz swe lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 mam moze lamerskie pytanie, jak moge podkrecic pentiuma 200, chocby troche bo ma juz swe lata.kup kolowrotek i go wtedy podkrecisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 zajrzyj do faq, a potem poszukaj. wrrrrrrr... temat zaraz zamkna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jak zależy ci na dodatkowych ~25 MHz Ja w tym niewidze żadnego sensu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Jak zależy ci na dodatkowych ~25 MHz Ja w tym niewidze żadnego sensu! wiesz mistrzu, w przypadku p200 25mhz to ponad 10% przyrostu. chyba jednak warto. ile bys chcial z tego wycisnac ?? dodatkowe 400 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nawet nie probuj nie warto. lepiej kupic sobie nowy sprzet albo olac kompy i pojezdzic na rowerze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 zworkami na plycie glownej... w instrukcji masz co i jak ;P fsb albo mnoznikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nawet nie probuj nie warto. lepiej kupic sobie nowy sprzet albo olac kompy i pojezdzic na rowerze :lol: no ja wlasnie kompa zamierzam sprzedac i MTB qpic... wcale nie glupi pomysl : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nawet nie probuj nie warto. lepiej kupic sobie nowy sprzet albo olac kompy i pojezdzic na rowerze :lol: no ja wlasnie kompa zamierzam sprzedac i MTB qpic... wcale nie glupi pomysl : P co wy pier*** oc rulez :P chociaz na rowerku tez lupie posmigac :) a co do do sensu takiego krecenia to sprawia duzo frajdy i za duzo nie napsujesz (jak sie spali to malo $ stracisz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...