DJ Danielos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 A czy ma ktos jakiegos patcha albo unlockera do wersji 60minutowej? Mam gierke w pelni funkconalna, ale po 60 min wyskakuje mi stronka ze moge kupic, a moze da sie jakos to ominac i grac dalej?? Bardzo prosze o odpowiedz na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 chcialbym nie miec TRIALA!! krowil@tlen.pl 958957[/snapback] A czy ma ktos jakiegos patcha albo unlockera do wersji 60minutowej? Mam gierke w pelni funkconalna, ale po 60 min wyskakuje mi stronka ze moge kupic, a moze da sie jakos to ominac i grac dalej?? 1240783[/snapback] Żeby to ominąć musicie kupić oryginał. Zapoznajcie się z REGULAMINEM. Kolejnych ostrzeżeń nie będzie - będą tylko kary :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Fani powinni się ucieszyć bo 18 Wheel of Steel jest w najnowszym Play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MustangPL Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) - Edytowane 12 Marca 2013 przez MustangPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Wygląda jakby uszkodziły się pliki czcionki/grafiki. Próbowałeś przeinstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...