elusive_target Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Niedawno (ok. 2 tyg temu) kupilem nowy monitor Philips 107P5 Brilliance. Jestem zadowolony itd., ale 2 dni temu pojawila rzecz ktora mnie raczej martwi, bo z monitora tego wydostaja sie jakies dziwne piski. Jestem pewien, ze to z monitora, co mnie nawet bardzo dziwi. Czy ktos sie orientuje co to moze byc? Bo ja nie mam zadnego pomyslu:( I czy majac gware oddawac go juz do serwisu? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Niedawno (ok. 2 tyg temu) kupilem nowy monitor Philips 107P5 Brilliance. Jestem zadowolony itd., ale 2 dni temu pojawila rzecz ktora mnie raczej martwi, bo z monitora tego wydostaja sie jakies dziwne piski. Jestem pewien, ze to z monitora, co mnie nawet bardzo dziwi. Czy ktos sie orientuje co to moze byc? Bo ja nie mam zadnego pomyslu:( I czy majac gware oddawac go juz do serwisu? pzdr idz do serwisu naprawia ci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...