Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 zainteresowanych odsyłam tu: http://www.seagate.com/cda/products/discsa...081,563,00.html jak nie działa to pisać :) z ciekawszych informacji - Serial ATA, 8 mega bufora. dziwi mnie natomiast to że nie ma podanych cen tych dysków - czyli ich nie ma jeszcze - ktoś wie kiedy będą :?: (S-ATA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja ja bardzo chetnie lykne :), podoba mi sie te 8mb cache hehehehe, do tego jescze taka jakosc jak b4 i jedziemy z b5 na serial ata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja chce taki dysk tylko jeszcze nie mam go gdzie podlaczyc ciekawe czy beda kontrolery SEARIAL ATA na PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 fajnie się sprzęcior zapowiada. ciekawe ile będzie trzeba wywalić na kontroler + dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja ja bardzo chetnie lykne , podoba mi sie te 8mb cache hehehehe, do tego jescze taka jakosc jak b4 i jedziemy z b5 na serial ataja już sie na niego przygotowuje :) - tera chyab kupie ram (corsair), później procu (Axp 1800 do 2000+ - któryś z nich) potem płyta i dyzio : :twisted: ) ciekawe czy beda kontrolery SEARIAL ATA na PCIa hyba jush jakiś jest zara poszukam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Plytki z Serial Ata juz powoli nie beda problemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...