Subon Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zakupiłem Sapphire Radeon 9600 XT 128 MB i w riva tuner mam tak: core clock: 500 memory clock: 325 Czy cos jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 tego nie wiem czy cos jest nie tak ( ale chyba w porzo jest jka karta dziala :> xt maja chyba takie wlasnie taktowanie standardowe 500650 podkrec troche i powiedz ile mhz udalo sie jeszcze tobie wydusic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 wsio jest wporzo a na drugi raz pogooglaj troche zanim zalozysz lolowaty topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 po prostu katry Ati wykrywane maja zegary pamieci "inaczej" czyli w tzw. trybie nieefektywnym. jak mozna wywnioskowac z nazwy DDR (double data rate) czyli podwójny transwer informacji(mniej wiecej) czyli dla twojej karty: 500/325 to w trybie DDR : 500/650(efektywne) ps. standard w xt to 500/300(600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 spoko dzięki, juz się bałem podkrecilaem ja do 510/350 i narazie bez artefaktow dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...