kl-damian Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Cześć co z TYM zrobić?? dzieje się tak jak włączę kompa, gamepad wtedy nie działa. ale jak wyłączę go i włączę (przez menedżera urządzeń) albo odłączę kabel i podłączę to wtedy działa i nie ma tego błędu... instalowałem stery z płytki i zmieniałem na te z windowsa (rożne) i ciągle to samo :( mam Windowsa XP PRO a gamepad to Logitech Dual Action Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Miałem to samo z monitorem na USB (też HID). Pomogło zainstalowanie serwis packa i wszystkich dostępnych uaktualnień ze strony Microsoftu (która konkretnie łatka to naprawia niestety nie wiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Pomogło zainstalowanie serwis packa i wszystkich dostępnych uaktualnień ze strony Microsoftu (która konkretnie łatka to naprawia niestety nie wiem).sp1 nie dam rady zainstalować z przyczyn wiadomych :D a uaktualnienia mam wszystkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 sprobuj ew. wylaczyc w ustawieniach plyty usb 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 sprobuj ew. wylaczyc w ustawieniach plyty usb 2.0jak to zrobic? mam gigabyte GA 7N400-L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 u mnie (mam epoxa na kt400) ta opcja jest w Integrated Peripherals i nazywa sie USB 2.0 Support mozna wybrac - albo "enabled: albo "disabled". Wybranie disabled powinno pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 u mnie (mam epoxa na kt400) ta opcja jest w Integrated Peripherals i nazywa sie USB 2.0 Support mozna wybrac - albo "enabled: albo "disabled". Wybranie disabled powinno pomoc...jest tam ustawienie usb host controller jest ustawione na V1.1+V2.0 a moge ustawic:a jak to wlacze to usb disabled to usb dalej bedzie dzialalo? sa tez usb mouse support i usb keyboard support ustawione na disabled juz wiem co jest :D ten gamepad dziala na usb 1.1... wiecie moze jak zrobic zeby jedno usb dzialalo na usb 1.1 a reszta na 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...