limal32 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ok 6 miesięcy temu formatowałem twardego z opcji w biosie na tej płycie i musze zrobić format ale zapomniałem gdzie w biosie jest ta opcja albo już jej niemam bo aktualizowalem bios i może tej opcji on niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 poszukaj sobie tak trudno :?: :?: albo w instrukcji plyty zobacz gdzie jest/byla ta opcja. A co do formatowania to nie szybciej zassac Seagate tools ze strony seagate'a i zrobic firmowym programem format :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 dzięki jużsobie przypomniałem to jest ctrl+s przy wczytywaniu biosu do moderatora -można zamknąć temat pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...