LordRene_PL Napisano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2004 MBM nie obsluguje mojego epoxa(8rda3i) Na stronie MBM nie ma mojego modelu a ja po instalacji MBM nie mam zadnych danych i odczytow. Slowem NIC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crusio Napisano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2004 Na moim 8RDAE wszystko jest Spoko - bez zadnych problemow. Sprawdz program - tzn czy to najnowsza wersja i czy w opcjach odpowiednio czujniki ustawiles :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-A-J-O Napisano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2004 A po co ci MBM?? Epox dodaje do swoich płyt USDM, który co prawda ma mniejsze możliwości niż MotherBoardMonitor, ale za to nie trzeba się bawić w konfiguracje, bo wszystko jest ustawiane automatycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FumFel_20 Napisano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2004 JAJO niewiem czy wiesz ale nowsze mbm podczas instalacji mozesz wybrać producenta płyty i model i to tyle jezeli chodzi o ustawianie.Odrazu pracuje poprawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordRene_PL Napisano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2004 OKI juz chodzi!! Nie wiem co bylo ale 2 rzy instalowalem i odinstalowywalem MBM i NIC!!! Za 3 razem jest ok!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...