piniusz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Chodzi o to,ze mialem problem z komputerem. Resetowal mi sie w najmniej oczekiwanych okolicznosciach. Dalem do serwisu, bo na gwarancji, powiedzieli, ze to RAM. Zakupilem nowa. Przywiozlem do domu(70km), uruchomilem i po pol godzinie znowu to samo- restart. Znowu zawiozlem do serwisu, mowiac co sie dzieje. Zasugerowalem cos co mi podpowiedzial znajomy, ze moze to plyta glowna. W serwisie powiedzieli, ze przetestuja. Testowali 4 dni. Odebralem z odpowiedzia, ze nic sie nie dzieje. Nie wykryli usterki. U nich chodzil non-stop i nic sie nie dzialo. Ok. Zawiozlem do domu(70km), podlaczylem, pochodzil pare godzin...ciach, restart! No to wkurzylem sie nie na zarty. dzien pozniej pojechalem do nich(wczesniej jeszcze nagadalem sie przez telefon), i mowie:Trzymajcie ten sprzet ile chcecie, mozecie wziac go nawet do domu, ale chce,zeby nic nie szwankowalo. Po 2 tygodniach dostaje telefon, ze to uszkodzona plyta glowna. PO nastepnych 2 tyg. jade po odbior. Odbierajac ja gosc, ktory oddaje caly sprzet mowi, ze to ta sama plyta, i ze ma slady LUTOWANIA przy mostku polnocnym. Stwierdzil, ze widac osmalenie! Jeszcze nie odebralem tej plyty. Moje pytanie brzmi: Czy plyta glowna na gwarancji moze byc w ten sposob naprawiana, czy powinna byc wymieniona na inna? Dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 serwis producenta decyduje o rodzaju naprawy wiec moga ja nawet pociac na plasterki i posklejac jezeli po tym ma dzialac jak nalezy musisz ja odebrac i jezeli bedzie uszkodzona to wkurzaj sie ja mozesz i zadaj wymiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Dzieki. Zobacze co bede mogl zrobic i jak bedzie dzialala plyta...Wtedy odezwe sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Dzieki. Zobacze co bede mogl zrobic i jak bedzie dzialala plyta...Wtedy odezwe sie.Dzieki. Zobacze co bede mogl zrobic i jak bedzie dzialala plyta...Wtedy odezwe sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...