woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 YO :!: :!: :!: Mam pytanko !! Dlaczeko komp mi sie resetuje juz od magistrali 139 :( :( , powiem ze czym wyzsze FSB tym reset następuje po szybszym czasie a przy 145 to winda sie nie ładuje (mam XP), aaa moj HD to Seagate U6, czy to jest wina dysku ????? czy może czego innego :?: :?: Czekam na propozycje :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Sinek !!! 7up - vcore up :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Sinek !!! 7up - vcore up :) zobacze :idea: jak z roboty przyjde to sprawdze (ale juz tam chyba cosi mieszałem przy napieciu) :roll: narazie dzieki :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Tia, tylko i wyłącznie vcore UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 po 19:00 bede w chałupie to lookne i wyrombie na max(1,85) i dam znac :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Stawiam na pamięci, za ostre timingi ustawiłeś, jeśli nie to podnieś napięcie na procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Stawiam na pamięci, za ostre timingi ustawiłeś, jeśli nie to podnieś napięcie na procka myslisz ????? hmmm.... we will see :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 :cry: :cry: i [gluteus maximus] zbita dziwigam napiecie =reset, obnizam timingi=reset, robie to i to =reset :x niech to szlag :evil: :evil: jakbyscie mieli jakiegos pomysła to prosze :idea: :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wyjmij z kompa wszystkie karty rozszerzen poza grafa - jak pojdzie to znaczy ze ktoras z nich nie wyrabia. To samo mozesz zrobic z dyskiem. Nie wiadomo jaka masz grafike, moze to byc takze jej wina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wyjmij z kompa wszystkie karty rozszerzen poza grafa - jak pojdzie to znaczy ze ktoras z nich nie wyrabia. To samo mozesz zrobic z dyskiem. Nie wiadomo jaka masz grafike, moze to byc takze jej wina.Ja mimo wszystko myśle że to dysk niech to ....kuna i kupiłem Epoxa a tu :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 wyjmij z kompa wszystkie karty rozszerzen poza grafa - jak pojdzie to znaczy ze ktoras z nich nie wyrabia. To samo mozesz zrobic z dyskiem. Nie wiadomo jaka masz grafike, moze to byc takze jej wina.Ja mimo wszystko myśle że to dysk niech to ....kuna i kupiłem Epoxa a tu :x Przecież to napewno nie jest winny dysk. Ja stawiam na zasiłkę! Weź sprawdź jakie napięcia daje i podaj. Albo na niepodkręconym dysku włąćz cpuburna i np. speedfana i podaj jakie masz napięcia przy obciążeniu procka.To by było logiczne że przy coraz większym obciążeniu komp resetuje się częściej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja miałem podobnie i w biosie wyłączyłem fast command i mój athlonik poszedł 1700+/1900+ przy napięciu 1.7 a nie 1.75 pamięci 290 i timingi na max więcej nie daje bo fsb 145 jak odblokuje kiedyś mnożnik to zobaczę ile więcej śmignie. 4 godziny w 3dmarku i żadnych problemów. jak testowałem to nie było upałów więc 46* na procu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja miałem podobnie i w biosie wyłączyłem fast command i mój athlonik poszedł 1700+/1900+ przy napięciu 1.7 a nie 1.75 pamięci 290 i timingi na max więcej nie daje bo fsb 145 jak odblokuje kiedyś mnożnik to zobaczę ile więcej śmignie. 4 godziny w 3dmarku i żadnych problemów. jak testowałem to nie było upałów więc 46* na procu zobacze jutro ...dzięki, trza wszystko próbować :o :arrow: ciao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zamontuj zasilacz 400W i podnies napiecie na procu i bedzie spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Stawiam na pamięci, za ostre timingi ustawiłeś, jeśli nie to podnieś napięcie na procka podnies napiecie na pamiotki zobacz jaka temperature ma proc moze cos masz z dioda i podaje zla temperature i jest zawysoka , pamiatki chyba nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...