timmon24 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ta płyta powinna obsługiwac dżwięk SPDFI czyli Dolby Digital natomiast mam z nia problem zainstalowałem wszytskie sterowniki do dzwieku mam kodeki ac3 itp.. i nic co najwyzej mam dżwiek stereo albo 5.1 a przełacznik SPDIF nie działa co jest grane na co zwrócić uwage ? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 a podlaczyles chincze do spdif'a albo optyki? trzeba miec dodatkowy sledz z wyjsciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 No więc przeczytaj uważnie książeczke od płyty jest tam wzmianka o tym że jeśli chce się w pełni korzystać z możliwości karty muz. lub jeśli coś jest nie tak przy standardowych ustawieniach należy zmienić ustawienie odpowiedniej zworki na płycie nie chce mi się sprawdzać dokładnie której tyle już chyba możesz zrobić :) Napewno zadziała :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 do płyty podłaczyęłm czy chinche według kolorów tylko nie mam na płycie zadnego wejścia spdif to mnei martwi a w instrukcji płyty pisze że jets obsługiwane . Więc chyba bede musiał dokupic jakis przełacznik na spdif ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Powinieneś mieć takie dodatkowe złącze na śledziu, które wpina się w płytę główną,- niestety obecnie przy tej wersji płyty nie jest na wyposażeniu /możesz sobie dokupić - jak Ci się uda :)/ na samym początku trafiały się egzemplarze z tym ''bajerem'' //a zworkę i tak będziesz musiał przestawić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...