Pomidorek.[POL] Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam poszukuję najlepszych sterowników do karty graficznej GeForce4 MX420 64MB TV OUT Dzięki bardzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 40.72 czy jakos tak, i 44.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Jeszcze linka bym prosiał jak by ktos znał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 a to samo ale dla GF4 Ti4200 128 MB AGPx8?? ofkoz do gier nowych a nie zadnych 3dmarkow i innych benchmarkow... ps. obeznie jade na 52.16... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 40.72, dla gf 4 najlepsze!!! W 3dmarku największe wyniki :) Ale do gier, to jakieś najnowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 To podacie linka do tych sterow bo nie moge znaleśc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 boshe www.nvidia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 "]To podacie linka do tych sterow bo nie moge znaleśc :/ szczyty szczytow . LOL .... atak do tematu to np na detkach 44.03 najlepsze wyniki ale np NFS;U nie chodzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja pie..., lenistwo maksymalne. Na aktualnej stronie są trzy tematy o sterach do GF4. :evil: Do 3DMarka 40.72 :wink: , do gier 51.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 A ską ściągnąć 40.72??? Bo gdzieś miałe na dysku, ale już nie mam :( szukałem na nvidia.com i tam nie ma takich strych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 A ską ściągnąć 40.72??? Bo gdzieś miałe na dysku, ale już nie mam :( szukałem na nvidia.com i tam nie ma takich strych :) zle szukałes :] luknij tu ftp://download.nvidia.com/Windows/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 eh... jeśli chodzi o wydajnosc w grach ... to nie polecam najnowszych ... serii 3.xx r0x naprawde ... jeśli chodzi oczywiscie o wydajnosc nie jakosc, ale to tylko zalezy od Was :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a to samo ale dla GF4 Ti4200 128 MB AGPx8?? ofkoz do gier nowych a nie zadnych 3dmarkow i innych benchmarkow... ps. obeznie jade na 52.16... Też takich używam i nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja jade na 56.64 i jest git. Najnowsze gry (wraz z HL2) o wiele lepiej chodzą na najnowszych forcewarach. Może wynik w 3d2001 spadnie o pare punków ale w końcu sie liczy jak gry chodzą, zwłaszcza te najwymagające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Najnowsze gry (wraz z HL2) o wiele lepiej chodzą na najnowszych forcewarach. a skad to masz?? bo tto przecio nie wyszlo jeszcze!! nawet dema nie ma... a beta to nie jest gra a kilka map dopieszczonych do najwiekszych osiagow i robionych na pokaz... x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...