Vailix Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam, sorry że tego posta zakładam akurat tu, ale nie mam zielonego pojęcia do czego służy sprzęt o który pytam. Mianowicie chodzi mi o D-Bracket - śledź z 2 portami USB i 4 diodami. Ktoś mógłby mi powiedzieć do czego to służy ? Acha, jeszcze jedno pytanie - na co jest wyjście CNR? (takie małe brązowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Skoro zakładasz temat to znaczy że przerasta Cię konsultacja z instrukją obsługi płyty ?? Tam bardzo wyraźnie pisze do czego jst d-bracket i co znaczą komunikaty na diodach ..... http://us-download.msi.com.tw/support/mnu_...u/E6712v1.3.exe Jeżeli nie masz wersji papierowej to tu powinna być odpowiedź ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 No ok D-Bracket skumałem ale co to jest CNR dalej nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 CNR- Communications and Network Riser (złącze komunikacyjne i sieciowe) Opracowany przez Intela standard podwyższający szybkość działania kart sieciowych, "telekomunikacyjnych" i muzycznych oraz umożliwiajacy stosowanie nowszych kart na starszych plytach (oczywiście jeśli sa one wyposazone w odpowiednie gniazdo), AMR i CNR są głównie przeznaczone dla klientów OEM, którzy zawsze starają się znaleźć jak najtańszy sposób na dodanie funkcji do swoich systemów... wiecej na google :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...