fisherix Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 witam! Szukam jakiejś dobrej obudowy w miare rozsądnej cenie(<350) bez zasialcza, ponieważ po wsadzeniu amdka zrobił się piecyk:) obecnie posiadam od ok 4 lat takie coś powiem tylko, że nie zależy mi na stylistyce tyklo na wydajności chłodzenia i oddawania ciepła :twisted: muszą w niej być co najmniej 3 wiatraki:)(w obecnej można zamontować 2: jeden 50 a drugi 80 :x, ale nawet bez nich nie widać różnicy) :) . Nic nie szkodzi, że będzie chodzić jak suszarka:) Oczywiście myśle także o alu ale jedyną rozsądną jest lian(tylko, że w polsce sprzedają tylko model 52 :evil: ) i nie wiem jak się sprawują(może ktoś sie wypowie:D ) mam nadzieje, że mi coś doradzicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Znalazłem w Lublinie (Net-Art) niebieskiego Chieftec'a big tower za około 350zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 około 320zł bez zasilacza: http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...az&id_towaru=37 sam mam i polecam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 A co sądzicie o tych obudowach :?: Zwłaszcza transparent vision. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 daj sobie spokój z obudową z plexi pomyśl jak to będzie wyglądać za pół roku i ile Cię będzie czasu i nerwów kosztowało czyszczenie takiej budy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 W sumie racja. A są jakieś gotowe zwentylowane obudowy, bo jednak wiatraki trochę kosztują. A w ogóle kucyk jako że jesteśmy z tego samego miasta więc pytam nie wiesz gdzie można pooglądać jakieś firmowe obudowy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 u nas w dziurze yyy nie ma szans :lol: jedynie znajomy w sklepie na "Manhatanie" ma budę z plexi, jako że nawiązał współpracę z 4max - ma wszystko po ich cenach itp. pod zamówienie 8) tylko to mi przychodzi do głowy jeśli chodzi o ciekawe budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Właśnie to jest problem chyba że się kiedyś do 4maxa przejadę do Katowic bo jak będę miał kasę to raczej nie kupiłbym budy oglądając ją tylko w necie. Albo i nie przejadę bo tam Chiefów nie ma. A jak z tymi wiatrakami są już w obudowach Chiefa czy trzeba sobie kupić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Jako "opcja", czyli dodatkowo płatne. W niebieskiej jest w panelu bocznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 hmm te CHIEFTECKI nie są takie złe :P szczególnie podoba mi się ten model: CHIEFTEC BX-02B-B-B(ten na samym dole) czy orientuje się ktoś czym on się różni od serii dragonów? ile kosztuje bez zasiłki i bez wiatraków? Z opisu można wnioskować, że da się zamontować 6 śmigiełek tak? ile kosztuje z wiatraczkami? czy w zestawie są kable itp? plis odpowiedzcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ja kupowałem swoją bez zasiłki, dałem chyba około 320zł, taka jak w podpisie. wiatraczek był jeden na wyposażeniu, ta buda co pokazałeś jest zapewne taka sama w środku jak reszta, więc miejsca na wiatraki co nie miara. mnóstwo koszyków i miejsca nie zastanawiaj się, nie znajdziesz nic lepszego w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 czy orientuje się ktoś czym on się różni od serii dragonów? roznia chyba tylko paroma udogodnieniami we wnetrzu (BX ma m.in. bezsrubkowy montaz kart pci, itp...) sprawdz sobie dokladnie na www.chieftec.pl tam przy opisie kazdej obudowy masz opis wnetrza (DRAGON i BX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 bierz BX lub CX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Dzięki chłopaki/dziewczyny za pomoc 8) teraz wiem co wybrać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan123 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 X-Alien 888B To jest fajna obudowa jak już mowa o Chieftecach. Ostry mod serii Dragon. Zajawka używam 3 mies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...