Skocz do zawartości
szybki__

f1 2002

Rekomendowane odpowiedzi

A z kąd ściągnąłeś? Szukam tej gry i nigdzie nie moge znaleśc ,mam juz F12001, Gp4, GPL a tego nie moge znaleść

DIRECT CONNECT 8) :twisted:

A swoja droga, to f12001 i gp4 suxxxx, a GPL i f12002 rulezzzz :P

F12002 - pierwszy symulator f1 z EA Sports, ktory mi sie podoba

Pozdrawiam

ODET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybki ty jestes szybszy od wlasnego muzgu !

Poza tym czy czegos w regulaminie nie bylo na temat piractwa i ziazanymi z nim sprawami ? Byscie chodziaz jakies pozory zachowali !

Ale co wymagac od ludzika co sobie seriala nie potrafi skolowac ?

Kolejne zmaronowane miejsce na forum :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty libero dowalasz sie do czego tylko można, skoro ci szkoda miejsca na forum to kup duż dysk np Caviara 120 GB, albo przynajmniej jakąś barracudę i wyślij autorom strony i bedzie dużo miejsca na forum a gdy tak zrobisz to bedziemy oszczędać "twoje" miejsce na forum , ale teraz tak nie jest więc jeśli nie masz nic do powiedzenia to sie nie oddzywaj. Poza tym jeśli Adminowi sie nie spodoba ze rozmawiamy na tym forum o piractwie to usunie posta, a jeśli tak nie zrobi to z naczy że tobie nic do teg . Poza tym przesiądź sie na linuxa używaj Freeware'owych programów to wtedy pogadamy o piractwie i kto jest piratem a kto nie , chyba że masz same orginały i niszczysz każdego pirata który ci wpadnie w ręce to zwracam honor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty libero dowalasz sie do czego tylko można, skoro ci szkoda miejsca na forum to kup duż dysk np Caviara 120 GB, albo przynajmniej jakąś barracudę i wyślij autorom strony i bedzie dużo miejsca na forum a gdy tak zrobisz to bedziemy oszczędać "twoje" miejsce na forum , ale teraz tak nie jest więc jeśli nie masz nic do powiedzenia to sie nie oddzywaj. Poza tym jeśli Adminowi sie nie spodoba ze rozmawiamy na tym forum o piractwie to usunie posta, a jeśli tak nie zrobi to z naczy że tobie nic do teg . Poza tym przesiądź sie na linuxa używaj Freeware'owych programów to wtedy pogadamy o piractwie i kto jest piratem a kto nie , chyba że  masz same orginały i niszczysz każdego pirata który ci wpadnie w ręce to zwracam honor.

Eh mysle ze caviar by sie nie przydal :) Wiesz serwery mamja naogol takie inne troszke dyski :) Ale co ja Tobie bede opowiadal ty i tak nigdy po za ide nie slyszalas !

A posiadanie piratow a obnoszenie sie z ich posiadaniem to zupelnie inna sprawa ! Ja sie nie chwale a mogl bym ! Chociaz sama iloscia divxow ale po co ?

A dla twojej wiadomosci w2k mam zainstalowanego z orginalnej plyty ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory, ale ja juz totalnym lamerem jestem i nawet regulaminu nie czytalem...zreszta wielkrotnie widzialem tu pytania o jakies seriale, kraki i jakos nie bylo poroblemu. niewazne. z tym serialem do f12002 to rzeczywiscie [gluteus maximus] dalem :oops: , no ale kazdy bledy popelnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

F1 2002 jest spoko. Grafika moze nie jest taka ladna jak w GP4 ale za to fizyka jazdy jest o wiele lepsza zarowno do GP4 jak i f1 2001 .

Jest tez polska liga hotlapow : http://f12002.psp.com.pl/

wszystkie tabele sa aktualizowane automatyczne i mozna sie zawsze pobawic w wykrecanie czasow :) JEdnak jezdzac z klawiatury na wiele nie mozna liczyc :( Taka karma niestety , ze do symulacji najlepsza i czesto niezbedna jest kierownica .

P.S jesli chcecie sie wkrecic w lige hotlap przeczytajcie koniecznie regulamin !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi