szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sorki, ale nie moge nigdzie tego znalezc (szukalem juz na roznych stronkach z serialami)...gierka przy instalce prosi o numer seryjny, moze ktos mi go podac? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ok, juz mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A z kąd ściągnąłeś? Szukam tej gry i nigdzie nie moge znaleśc ,mam juz F12001, Gp4, GPL a tego nie moge znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hmm, na stadionie w wawie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A z kąd ściągnąłeś? Szukam tej gry i nigdzie nie moge znaleśc ,mam juz F12001, Gp4, GPL a tego nie moge znaleść DIRECT CONNECT 8) :twisted: A swoja droga, to f12001 i gp4 suxxxx, a GPL i f12002 rulezzzz :P F12002 - pierwszy symulator f1 z EA Sports, ktory mi sie podoba Pozdrawiam ODET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 szybki ty jestes szybszy od wlasnego muzgu ! Poza tym czy czegos w regulaminie nie bylo na temat piractwa i ziazanymi z nim sprawami ? Byscie chodziaz jakies pozory zachowali ! Ale co wymagac od ludzika co sobie seriala nie potrafi skolowac ? Kolejne zmaronowane miejsce na forum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A ty libero dowalasz sie do czego tylko można, skoro ci szkoda miejsca na forum to kup duż dysk np Caviara 120 GB, albo przynajmniej jakąś barracudę i wyślij autorom strony i bedzie dużo miejsca na forum a gdy tak zrobisz to bedziemy oszczędać "twoje" miejsce na forum , ale teraz tak nie jest więc jeśli nie masz nic do powiedzenia to sie nie oddzywaj. Poza tym jeśli Adminowi sie nie spodoba ze rozmawiamy na tym forum o piractwie to usunie posta, a jeśli tak nie zrobi to z naczy że tobie nic do teg . Poza tym przesiądź sie na linuxa używaj Freeware'owych programów to wtedy pogadamy o piractwie i kto jest piratem a kto nie , chyba że masz same orginały i niszczysz każdego pirata który ci wpadnie w ręce to zwracam honor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 polii skoro podoba ci sie GPL i F1 2002 to sprobuj moze nascar racing 2002! Looknij tu : www.nascar.pl tu: http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/ i tu : http://f12002.psp.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A ty libero dowalasz sie do czego tylko można, skoro ci szkoda miejsca na forum to kup duż dysk np Caviara 120 GB, albo przynajmniej jakąś barracudę i wyślij autorom strony i bedzie dużo miejsca na forum a gdy tak zrobisz to bedziemy oszczędać "twoje" miejsce na forum , ale teraz tak nie jest więc jeśli nie masz nic do powiedzenia to sie nie oddzywaj. Poza tym jeśli Adminowi sie nie spodoba ze rozmawiamy na tym forum o piractwie to usunie posta, a jeśli tak nie zrobi to z naczy że tobie nic do teg . Poza tym przesiądź sie na linuxa używaj Freeware'owych programów to wtedy pogadamy o piractwie i kto jest piratem a kto nie , chyba że masz same orginały i niszczysz każdego pirata który ci wpadnie w ręce to zwracam honor. Eh mysle ze caviar by sie nie przydal :) Wiesz serwery mamja naogol takie inne troszke dyski :) Ale co ja Tobie bede opowiadal ty i tak nigdy po za ide nie slyszalas ! A posiadanie piratow a obnoszenie sie z ich posiadaniem to zupelnie inna sprawa ! Ja sie nie chwale a mogl bym ! Chociaz sama iloscia divxow ale po co ? A dla twojej wiadomosci w2k mam zainstalowanego z orginalnej plyty ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 sory, ale ja juz totalnym lamerem jestem i nawet regulaminu nie czytalem...zreszta wielkrotnie widzialem tu pytania o jakies seriale, kraki i jakos nie bylo poroblemu. niewazne. z tym serialem do f12002 to rzeczywiscie [gluteus maximus] dalem :oops: , no ale kazdy bledy popelnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no spoko nie pankikuj :) Ty jestes tu nowy o ile wiem i jeszcze nie wiesz ze ja straszny burak jestem i sie czepiam :) a jak to f1 2002 bo ja gralem sobie w gp4 i nawet calkiem calkiem ale gralem tylko chwilke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no ja sie za bardzo rozegrac nie moge, bo mi co jakies 2 minuty wychodzi na pulpit...szukam jakiegos tam pacza do amd pod winxp (wlasciwie to juz znalazlem, ale do ver. angielskiej i niemieckiej...). ale gierka wyglada okazale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 F1 2002 jest spoko. Grafika moze nie jest taka ladna jak w GP4 ale za to fizyka jazdy jest o wiele lepsza zarowno do GP4 jak i f1 2001 . Jest tez polska liga hotlapow : http://f12002.psp.com.pl/ wszystkie tabele sa aktualizowane automatyczne i mozna sie zawsze pobawic w wykrecanie czasow :) JEdnak jezdzac z klawiatury na wiele nie mozna liczyc :( Taka karma niestety , ze do symulacji najlepsza i czesto niezbedna jest kierownica . P.S jesli chcecie sie wkrecic w lige hotlap przeczytajcie koniecznie regulamin ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 hmm, okzazalo sie z tego pacza do xp ver. polskiej ni ma jeszcze:( ...chyba se instalna inglisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...