giusepe Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Przedstawiam moje modziszcze, ktore w zamierzeniu nie mialo pobic Orac3 i innych cziftekow. Obudowe kupilem za 5zl, byla "lekko" podniszczona, pordzewiala, etc wiec musialem ja troche pomalowac etc, wiec odrazu troche zmodyfikowac. Calosc kosztowala mnie okolo 200PLN razem z katodami i innymi <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami. Wiem ze moze wydawac sie "troche" festyniarska ale to tylko na zdjeciach ;] sa strasznej jakosci i w real laif wyglada bardziej stonowano i gustownie (cokolwiek to znaczy);]. Wiem ze tragicznie wyglada moj "front panel" i wlaczniki ale sa tylko tymczasowo, zamierzam zmajstrowac front razem z jakims LCD. Dziekuje za poswiecenie swojego cennego czasu. Wyrazcie swoja opinie ;] Pozdrawiam :wink: http://santiago-de-leone.biz.ly/ [foty] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 zmien grile na froncie czym malowales obudowe od zasilacza i kondensatory ?? jakas farbka UV reactive?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Montana Hardcore Fluo Green 400ml za 15zl wali po galach niezle i mozna cos naprawde ladnie zmajstrowac tym szprejem ;] a kondziory jakims mazaczkiem from Hipernova Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 bardzo fajna budka :) tylko czemu nie pomalowales calej zasilki na zielono :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 mialem pomalowac na ciemniejsszy niebieski tak jak obudowa ale niespodziewanie skoczyla sie farba, bedzie troche czasu to pomaluje na zielono calosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Montana Hardcore Fluo Green 400ml za 15zlw sk8 shopach rozumiem :) ?? ten szprej reaguje na uv czy zawsze tak swieci ?? moze on jest jakis fluoroscejcyjny ( truudne slowo ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ta buda wyglada jak bys ja pedzlem malował szczególnie panele od napedów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 oui oui, w sk8 shopach, swieci w UV, calkiem fajnie w niebieskim, a nie probowalem go naswietlac zwyklym swiatlem aby sprawdzic czy bedzie fluoryzowal... bez zadnego swiatla nie swieci. jak juz wspominalem foty sa okropecznej jakosci i moze sie wydawac ze malowalem ja pedzlem/walkiem. W rzeczywistosci jest OKej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Sam mod bardzo staranny, brak jakiś większych niedopatrzeń, jak ktoś wcześniej wspomniaj zrób coś z grilami na froncie! i tyle jednak buda bez życia, takie wrażenie odniosłem, ten niebeiski kolor tak namnie działa :? ale ogólnie wporzo tuning :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 czy teraz jest jakas moda na kolory ala baywatch? przecie to wali po galach no ale to tylko moje skromne zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75818 Malowałem tym samym sprayem Montana Hardcano Green UV 400ml. 13zł. Ale teraz zastanawiam sioę nad pomarańczowym uv, albo niebieskim uv :? Widział ktoś jak te kolorki świecą pod uv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swuj Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 mod fajny jednak mi te czerwone przyciski nie podobaja sie gdzie można kupić te przełoczniki i za ile chodzi mi o te nad czerwonymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 gdzie można kupić te przełoczniki i za ile chodzi mi o te nad czerwonymijak to gdzie ? wszedzie ! w sklepie elektrycznym nie byles nigdy ? a koszt to jakies ~3zl/szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 te czerwone wlączniki to tylko tymczasowo, a te dzwigienki w elektronicznych kosztują 1,5zł za sztukę (dwupozycyjne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 No no, buda fajna. Nawet te grile z przodu calkiem fajnie sie prezentuja. Ale mozesz pokombinowac z ich zmiana :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...