Marcin5611 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 czyli karta jest uwalona jak na 420wat zasilce bylo tak samo. Chyba jedyne co to serwis:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas333 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hey, chcialbym jeszcze zapytac czy podniesienie napiecia na agp cos da w moim przypadku ? jezeli komus sie chce to niech pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 mozesz zapodac napiecie 1.6v na agp ale wątpie zeby cos to dało chociaż czasami pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Tzn. że coś jest nie tak z tymi pamiątkami na grafie. Idź i reklamuj ją :!: Wcześniej możesz jeszcze podejśc do jakiegoś kumpla i sprawdzić. Ale jeśli Chieftec 420W tego niby nie pociągnoł to ja obstaję za jakimś uszkodzeniem grafy (w sumie niekoniecznie pamięci) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas333 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 wlasnie chcialem jeszcze sprobowac wszystkiego co sie da bo servis mam dosc daleko. co jeszcze moge wykonac przed reklamacja ? podkresle ze na poczatku gry jest nawet ok a ostatnio wyczailem ze po godzinie grania komp sie resetuje lub jest zwis :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 miałem podobne objawy ze swoją kartą przekręconą 215@300/ 550/600 - niebieskie kropki nawet w windozie, błędy w 3D - pomogło odkręcenie i wyczyszczenie wiatraczka na karcie. Może kupiłeś kartę poserwisową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...