oipolloi Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam ma probelm WIN XP PROF PADL PODCZES NAPRWY WIN XP istalowal sie i podczas istalowania urzadzen wyskakuje niebieski ekran i robi restart sam nie mozna nawt zobaczy jakie bledy !! a mam jesz WIN 98 i LInux na tym kopie 3 systemy POMOCY PILNE a i jeszcze w 98 nie widzi mi partycji z tem WIN XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wiecej systemow jeszcze zainstaluj na kompie to napewno nie bedzie zadnych bledow :wink: . W win98 nie widzi partycji z xp bo ta pewnie jest na ntfs...a co do bledu przy instalacji hmm spobuj odlaczyc na czas instalacji zbedne urzadznia (dzwiek, lan...) a jesli to nie pomoze to widocznie jest on rezultatem pewnego rodzaju balaganu systemowego na twoim kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oipolloi Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 balaganu napewno nie jest i mam FAT32 !!! Chyba nie wiesz co mowisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...