SzymonTER Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Co sadzicie o takim zestawieniu: THERMALRIGHT SLK 900A PAPST 8412 N2GLE Arctic Silver 5 Dobrze to schłodzi mojego @3200+ Będzie super cicho? Zasne w nocy :P? Ma ktoś taki wentyl i radiator? Możecie coś o nich powiedzieć? Czy spokojnie wejdzie to na moją 8RDA+ i nie wyrwie gniazda :D ? Prosze o uwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 wejdzie na RDA i bedzie cicho. osobiscie polece ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakis wentyl 92mm i dac go na 5 lub 7V. bedzie i cicho i wydajnie. mam starszego brata 900. buda zamknieta, wentyl na 7V 92mm noname, arctic pod zasilka, napiecie 1.95V, temp w pokoju 25-26st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 A nie widzieliście gdzieś porównania termalrightów do zalmana 7000A-Cu? Chodzi mi o wydajność thermalrighta z jakims wolnoobrotowym wentylem, bo zalman na high jest dla mnie za głośny, a przy o/c niestety muszę go już tak zapuszczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 A może lepiej kupić wentylator NoiseBlocker S3 z regulacją obrotów? Jak gram nie musi być cicho bo i tak mam głośno dźwięk, ale chodzi mi o cisze w nocy i podczas pracy idle :) Więc może to by było dobre rozwiązanie? UPDATE: Właśnie znalazłem u siebie wentylator PANAFLO FBK-09A24L na 24V, puszczam go na 12 V i chodzi ale nie wiem jak będzie z chłodzeniem. Jak go pod prostownik podłocze (24V to trochę hałasuje - chyba 26dB, ale na 12V jest niesłyszalny :D Chyba narazie kupie tylko nowy radiator i zamontuje na nim tego PANAFLO, co wy na to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 JA KUPILEM WŁASNIE TAKI RADIATOR , ALE WENTYL MAM NIESZCZEGOLNY TITAN 92x92x25, jeżeli chodzi o wydajność jestem super zadowolony a jeżeli chodzi o głośnośc to średnio. Gdzie kupujesz ten radiatorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Chyba w http://angela.pl/ albo w http://www.proline.pl jeszcze zobacze, a ty gdzie go kupiłes? Zamontuj na nim jakis lepszy wiatraczek to poprawi się wydajność i cichość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...