DomanR Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Witam! Czy da się jakoś (jeżeli tak to jak i gdzie) wyłączyć to durne powiadamianie systemu, że kończy mi się miejsce na dysku, o czym sam doskonale wiem!!! Czasami mam pootwieranych parę okien i jak mi to wyskakuje to trzeba wszystko minimalizować żeby to wyłączyć bo blokuje to niektóre procesy. I w ogóle już mnie to od dawna wqrwia!!! Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Wchodzisz w mój komputer -->robisz właściwości dysku --> Porządkowanie dysku ( tam pod wykresem miejsca) --> zakładka ustawienia --> i tam jest takie pole, które musisz sobie odznaczyć ;);) ( gdy zacznie brakować miejsca na dysku, automatycznie uruchamiaj program Porządkowanie dysku). Mam nadzieję, że to oto ci chodziło, i że ci to pomogło. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 He, he... Rzeczywiście coś tam jest. Odznaczyłem i zobaczymy czy to zadziała bo nie wiem jak na siłe wymusić pojawianie się tego okna. Ale mam nadzieję że to to. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...