s7er3o Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam mam dosc spory jak dla mnie problem z Karta Muzyczna Soubd Blaster Live 1024 : Dzisiaj rano wszystko dzialalo itp. itd. zrobilem formata bo juz mialem zapchanego kompa , instaluje wszystko po formacie juz sterowniki.. wszystko cacy a tu mi karta muzyczna nie chce dzialac.. jak chce wlaczyc jakas muzyczke albo np. jak mi sie wlacza komp i muzyczke mam na poczatq to zamiast muzyczki wyskakuje mi na niebieskim ekranie taki blad: OE w 0028:C158F50B w VXD EMU10K1(01) + 0000B71B. Biezaca aplikacja zostanie zakonczona. Pare osob mowilo mi zebym docisnol karte dzwiekowa bo moze sie poluzowala.. docisnolem.. skasowalem sterowniki nagralem jeszcze raz i to samo.. potem ktos mi powiedzial zebym sciagnol i nagral nowe sterowniki tak wiec sciagnolem sterowniki ze strony www.creative.com i jak juz chce je instalowac to wyskakuje mi taki blad: Sound Blaster Live! series Windows Drivers not found, please install your Sound Blaster Live! series CD before running this setup program. oczywiscie z plyty mam juz nagrane sterowniki o_O wiec nie wiem skad ten blad ? :/ Prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 spróbuj zainstalować te stery http://download.kxproject.lugosoft.com/dow...rv3537-full.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...