przeciwnik Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 No to jak format nie pomógł to ja naprawde wymiękam....moshe sterowniki albo ustawienia gry ?? chociaz nawet jesli w sterach byloby ustawoane Antialiasing 8x to tesh powinno pojsc na takiej karcie....naprawde nie wiem...w dysku nie mozemy sie doszukiwac przyczyny bo ja tyz mam 20 Gb 5400 RPM i gralem....bardzo chcial bym pomoc ale jus mi nic na mysl nie przychodzi.... czasem niestety tak bywa, że gra jest niekompatybilna ( nie wiem jak to nazwać :) ) ze sprzętem. o dziwo jak wymieniłem FX na 9600Xt testowałem GTA VC i nie miałem żadnego przycinania 8O przykladowo mam Painkillera i giera mi sie przycina na radku 9600XT 8O jak są jakieś wybuchy lub przejścia w dzwiach giera tnie się! lekko bo lekko ale mam ta wzrok wyczulony że zauważam to. w grach które mi przycinały znajdu się NFSU. przycinal się 3 razy na wyścig zawsze w tych samych miejscach :) ale to już na ti 4600. chociaż ostatnio zainstalowałem NFSU i też 3 razy się przytnie zawsze na pierwszej planszy. a sprzet mam calkowicie inny niż ten co był w konfingu na 4600. programiści powinni lepiej się przyłożyć do optymalizacji!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Tak jak mówisz to są jush chyba ewidentne błędy w grach bo nie możliwe jest równierz żeby Ci się Painkiller przycinąl albo NFS... 8O na takim sprzecie..... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja vym radził completny FORMAT: tzn pierw zassać odpowiednio nowe stery, Direct X , service packa itp Poinstalować wsio od nowa włącznie z aktualizacją Windows Update. Pospradzać jeszcze raz BIOS, ustawić stosunkowo wysoki plik wymiany i zainstalować od nowa Vice City :!: :!: Powinno pomóc, jeśli nie to sam nie wiem........ PS. pytanie do Mefju => a inne gry chodzą OK :?: Tzn takie bardziej wymagające typu Far Cry itp :?: PS.2 możesz jeszcze spróbować zanieść grafe do kolegi i u niego przetestować na Vive City Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja vym radził completny FORMAT: tzn pierw zassać odpowiednio nowe stery, Direct X , service packa itp Poinstalować wsio od nowa włącznie z aktualizacją Windows Update. Pospradzać jeszcze raz BIOS, ustawić stosunkowo wysoki plik wymiany i zainstalować od nowa Vice City :!: :!: Powinno pomóc, jeśli nie to sam nie wiem........ PS. pytanie do Mefju => a inne gry chodzą OK :?: Tzn takie bardziej wymagające typu Far Cry itp :?: PS.2 możesz jeszcze spróbować zanieść grafe do kolegi i u niego przetestować na Vive City kolego a jak radzisz instalować windows update przed zainstalowanie DX sterów do płyty i karty graficznej? czy na samym końcu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 hmm service paxk do widowsa ME hmm a gdzie to znajde?:D nie wiem czy chodzą inne gry bo niestety nie mam ich duzo :( ostatnio wszystkie zmuszony bylem pochowac bo CHWDP byla u mnie w domciu :] gdzies sa w piwbnicy ale nie chce mi sie szukac :P co do formata to mam naprawde sporo bardzo waznych danych na tym dyskuktórych nie chcialbym stracic ;) poprostu zrezygnowalem z gierki i tyle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ta gra chyba ma skopany engine ja na swoim kompie Ti4200@4600 1280x1024 ful i mam to samo co ty krótkie przyciecia a w Colinie IV mam prawie ciagle 60 fps ja na ti 4200 nie mialem żednych przycięć. idealna płynność :) i tak ta giera ma skopany silnik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 a mi wogole nie chodzi GTA:VC od czasu gdy zmienilem stery na wrsje 5x.xx i wyzej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 i tak ta giera ma skopany silnik Very Happy Czego tak uważasz mi chodz spoko w 1600x1200 nic się nie ścina, ostatnio grałem u qumpla na Celku733@880 gf2mx@Quadromx/mxr ,256 mb ramu i gra chodził w miare płynnie ok 30 fps dało sie spokojnie grać.... [stery 29.42] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...