Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem niedawno zmieniałem płyte główną i procka ( P4 1.6AGhz i Gigabyte GA-8IE533) na AMD Barton 2600+ i Asusa A7N8X.Posiadam również karte graficzną Gainward GeForce 4Ti 4800SE 64MB DDR na starej konfiguracji miałem w AQuamarku 3 z samej grafy 2.016Ptk a teraz mam 1.956ptk czemu > Czyż nie powinno być więcej ta nowa płytka ma AGP PRO ??? Dzięki za wszystkie odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciach, nastepny.

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Uzyj Dołączona grafika do zmiany tytułu. "Pomocy !' jest niezgodny z regulaminem forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może to być wina zasilacza ? Mam 350W firmy Megabajt ?

moze ! ale czy ty jestes upośledzony ?? po 1 sprawdza napiecia a po 2 najwazniejsze to i tak masz lipny ten wynik bo ja na swojej mam ze 3.0 , odpowiedni wynik to kwestja odpowiednich sterownikow do karty graficznej i wszystkich sterow do mobo !!! wogole jaki masz wynik aqumarka?? ja na 2100+ i gef4 ti 4200 mailem 27 000 a teraz na tym co w podpisie powyzej 30 000 a ty?? źle optymalizujesz system itp -stery !!! trzeba troche podkrecic tez karte !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...