gate26 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Help - ściągnąłem kilka rzeczy z netu min. War crafta3; pliki mają rozszerzenie iso i ni w ząb nie mogę tego ruszyć- rozpakować , uruchomić - jak tego zwierza ugryźć??? Wdzięcznym będę za pomoc Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 z takim czymś bardzo ładnie radzi sobie np. VirtualCD jest to format ,który zawiera obraz wirtualnej płyty CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 To nie jest przypadkiem obraz płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 To nie jest przypadkiem obraz płytki? Zapewne :D jest to obraz plytki zrobiony raczej w Nero :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 To mam rację czy nie? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No to co ja z takim fantem powinienem zrobić?? Aby ofkoz to chodziło? wdzięcznym będę za step by step pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ta to jest obraz plyty(iso to jest jeden ze standartow obrazow plyt bo sa jeszcze biny itp duperele) a co do otworzenia tego to polecam deamon tools najlepszy virtualny cdrom ktory wlasnie montuje te obrazy. Poszukaj go na www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ok szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 To mam rację czy nie? :roll: Masz Grzesio, masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 To nie jest przypadkiem obraz płytki? Zapewne :D jest to obraz plytki zrobiony raczej w Nero :o nie koniecznie w nero zrobione, ale nero to odczytać potrafi a jak nie ma wypałki to podmontować pod deamonika :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 oki odpaliłem nero i o to choziii thx jak ja sam na to nie wpadłem.... Ale od czego FORUM jeszcze raz dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Help - ściągnąłem kilka rzeczy z netu min. War crafta3; pliki mają rozszerzenie iso i ni w ząb nie mogę tego ruszyć- rozpakować , uruchomić - jak tego zwierza ugryźć??? Wdzięcznym będę za pomoc Pozdro Ale fajny post :) Lubie taki :) Buhaha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Libero bardzo Cię lubię chłopie ale pofolguj sobie bo nie każdy jest tak rozwinięty pod każdym względem jak Ty. Ale to Twój problem. Tak czy inaczej dzięki za pomoc wszystkim - nawet Panu Libero.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Help - ściągnąłem kilka rzeczy z netu min. War crafta3; pliki mają rozszerzenie iso i ni w ząb nie mogę tego ruszyć- rozpakować , uruchomić - jak tego zwierza ugryźć??? Wdzięcznym będę za pomoc Pozdro Ale fajny post :) Lubie taki :) Buhaha :) hehe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Libero bardzo Cię lubię chłopie ale pofolguj sobie bo nie każdy jest tak rozwinięty pod każdym względem jak Ty. Ale to Twój problem. Tak czy inaczej dzięki za pomoc wszystkim - nawet Panu Libero.... jeszcze nieraz zjedzie cie libero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Libero bardzo Cię lubię chłopie ale pofolguj sobie bo nie każdy jest tak rozwinięty pod każdym względem jak Ty. Ale to Twój problem. Tak czy inaczej dzięki za pomoc wszystkim - nawet Panu Libero.... jeszcze nieraz zjedzie cie libero :) Narazie to ja dostalem zjebke :( hehe ale coz milo ze ktos czasem mi dokopie :) Ale nie zaczesto prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Nie o to chodzi czytam wypowiedzi tego gościa już dość długo - niestety oprócz "jechania" nie na wiele tu się przydaje , sorki może dla rozrywki jest oki tylko ja nie należe do Jego publiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...